Το κοινό «αγκάλιασε» τις δύο συναυλίες του προγράμματος «Μεταμόρφωση μία μουσική παρέα στην πλατεία»
Πολιτισμός

Το κοινό «αγκάλιασε» τις δύο συναυλίες του προγράμματος «Μεταμόρφωση μία μουσική παρέα στην πλατεία»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι δύο πρώτες συναυλίες του καθιερωμένου πλέον προγράμματος «Μεταμόρφωση μία μουσική παρέα στην πλατεία».

Όπως αναφέρει η δημοτική αρχή, οι ερμηνεύτριες Κλεονίκη Χρυσανθακοπούλου, Ελένη Γουρζή και οι συνεργάτες τους χάρισαν δύο υπέροχα καλοκαιρινά βράδια στους δημότες που «αγκάλιασαν» με τον δικό τους ξεχωριστό, ανθρώπινο τρόπο τις αντίστοιχες συναυλίες στις πλατείες Μουστακλή στις 4/7 και Σταυριανού στις 6/7.

«Ευχαριστούμε θερμά τις δύο αγαπητές ερμηνεύτριες και όλους τους καλλιτέχνες που συμμετείχαν, όλους όσοι εργάστηκαν – συνεργάστηκαν για το υπέροχο αποτέλεσμα και φυσικά όλους εσάς που στηρίζετε θερμά με τις δράσεις μας και τους καλλιτέχνες με το ζεστό και ειλικρινές χειροκρότημα σας», σημειώνει η δημοτική αρχή.

Επόμενη συναυλία του προγράμματος, το οποίο πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου, την ερχόμενη Δευτέρα 11 Ιουλίου στην πλατεία Πέτρουλα με τους Κυριακή Αδάμ, Νικόλα Σιδηρόπουλο, Βασίλη Ζιάκα και Νίκο Ασβεστά σε ρεμπέτικο και παλιό λαϊκό ρεπερτόριο αυτή τη φορά.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet