Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Σύλλογος «Η Πεύκη»
Κοινωνία

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Σύλλογος «Η Πεύκη»

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του για το 2015 έκοψε ο Εξωραϊστικός – Πολιτιστικός Σύλλογος «Η Πεύκη» μετά τον Αγιασμό των Υδάτων.

Έχει καθιερωθεί, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Συλλόγου η κοπή της πίτας να γίνεται μετά τον Αγιασμό και φέτος πραγματοποιήθηκε, συμπληρώνεται στην ανακοίνωση, «σε ευχάριστη ατμόσφαιρα προσφέροντας γλυκίσματα και ζεστό καφέ, που ήταν χορηγία του cafe Άλιος Π.Π.».

Το φλουρί βρέθηκε στο κομμάτι του Δήμου που έκοψε ο δήμαρχος Τάσος Μαυρίδης.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Βασίλης Μήκας έκανε σύντομο απολογισμό των δραστηριοτήτων του Συλλόγου, τα οποία εντοπίστηκαν κυρίως στα επίκαιρα κοινωνικά προβλήματα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και χαιρέτισε ο πρώην δήμαρχος και περιφερειακός σύμβουλος Παύλος Καμάρας, ενώ επίσης χαιρέτησαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, οι πρόεδροι των Νομικών Προσώπων του Δήμου, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, μεταξύ των οποίων και εκπρόσωποι παρατάξεων και τέλος εκπρόσωποι φορέων.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί στην ανακοίνωσή του την πρόεδρο του ΠΕΑΠ Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη για τη συνεργασία στην παραχώρηση της αίθουσας «Μ. Αναγνωστάκης» όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet