Στη Β΄ Αθηνών με τη Ν.Δ. κατεβαίνει ο Σωτήρης Ησαΐας
ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015

Στη Β΄ Αθηνών με τη Ν.Δ. κατεβαίνει ο Σωτήρης Ησαΐας

Την ψήφο του εκλογικού σώματος της εκλογικής περιφέρειας Β΄ Αθηνών διεκδικεί ο δημοτικός σύμβουλος Αγίας Παρασκευής, πολιτικός επιστήμονας και διεθνολόγος, Σωτήρης Ησαΐας.

Με την ακόλουθη ανακοίνωσή του κοινοποιεί την υποψηφιότητά του:

Σωτήρης Ησαΐας - υποψήφιος βουλευτής Β΄ ΑθηνώνΦίλες και Φίλοι,

Σας εύχομαι Καλή Χρονιά και χρόνια πολλά.

Σας κοινοποιώ ότι ο πρωθυπουργός της Ελλάδας και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς και το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, μου έκανε τη τιμή να κατέλθω ως υποψήφιος βουλευτής στην εκλογική περιφέρεια της Β΄ Αθηνών, για τις επικείμενες εθνικές εκλογές, την 25η Ιανουαρίου 2015.

Ζητώ την εμπιστοσύνη σας.

Εν τω μεταξύ, ένα δείγμα των δεσμεύσεων του κ. Σ. Ησαΐα, τόσο σε επίπεδο Δήμου όσο και σε επίπεδο χώρας, δίνει ο ίδιος μέσα από τη σελίδα του στο internet, όπου κι αναφέρει τα εξής:

Οι συνδημότες μου στις εκλογές του 2010 μου έδωσαν τη δυνατότητα να ξεκινήσω την πολιτική μου διαδρομή ως δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Αγίας Παρασκευής και με εμπιστεύτηκαν με την επανεκλογή μου και στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014 από τη θέση του δημοτικού συμβούλου της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η δέσμευσή μου είναι ξεκάθαρη και μόνο μία:

Να αντιπροσωπεύω και να υπηρετώ τον συνάνθρωπό μου επάξια.

Για την πόλη της  Αγίας Παρασκευής, η επιθυμία μου είναι να γίνει μια σύγχρονη ευρωπαϊκή πόλη, με δημοτικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, καθώς επίσης και με αναβαθμισμένη την ποιότητα ζωής και της καθημερινότητας όλων των δημοτών. Και για αυτό θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις.

Για την πατρίδα μου, η επιθυμία μου είναι να καταστεί ηγέτιδα δύναμη της οικονομικής ανάπτυξης και της ασφάλειας στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο και στα Βαλκάνια, με σταθερό σκοπό να επανακτήσει τον ρόλο που της αρμόζει εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ευρωζώνης.

Για τον ελληνικό λαό, για όλους εμάς, η επιθυμία μου είναι να επανέλθουμε σε ποιοτικούς ρυθμούς οικονομικής ευημερίας για να ζούμε με αξιοπρέπεια και σύνεση.

Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για να ανατραπούν οι χρόνιες παθογένειες και οι ζημιογόνες νοοτροπίες. Είναι πια καιρός για την πολιτική ζωή του τόπου να υπερτερήσει η νέα έκφραση της γνώσης και όχι η παλιά έκφραση της γνώμης.

Η δική σας ελπίδα δική μου ευθύνη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet