Πανελλήνιο πρωτάθλημα Enduro
Αθλητισμός

Πανελλήνιο πρωτάθλημα Enduro

Στο πλαίσιο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Enduro της Αθλητικής Μοτοσυκλετιστικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, το Αθλητικό Σωματείο «Άρης Πεντέλης» διοργάνωσε τον 20 αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Enduro 2014 και τον 1ο αγώνα του Πρωταθλήματος Enduro Νότιας Ελλάδας στην περιοχή της νότιας πλευράς του Πεντελικού όρους την Κυριακή 9 Μαρτίου 2014.

Στην Πεντέλη «επέστρεψαν» μετά από τριάντα χρόνια οι αγώνες Enduro. Σημείο εκκίνησης & τερματισμού ήταν η πλατεία Αγ. Τριάδας της Δημοτικής Κοινότητας Πεντέλης. Η διαδρομή του αγώνα ήταν περίπου 4,5 χλμ. και συνδέθηκε με κυκλική διαδρομή περίπου 56 χλμ. στα οποία συμπεριλαμβάνονται 2 ειδικές διαδρομές. Οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις εκατόν δεκαπέντε (115).

Σύμφωνα με ανακοίνωση, ο δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου – Καψάλης, ο οποίος παρακολούθησε τους αγώνες και βράβευσε τους πρώτους της γενικής κατάταξης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επιτυχία της διοργάνωσης, τη μεγάλη συμμετοχή και τις καλές επιδόσεις. Άλλωστε αρωγός της διοργάνωσης ήταν ο Δήμος Πεντέλης.

Στη βράβευση των αθλητών παρευρέθησαν επίσης ο υφυπουργός Μεταφορών Μιχάλης Παπαδόπουλος, η βουλευτής Β΄ Αθηνών Άννα Καραμανλή, ο αντιπρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας – ΕΚΑΒ Νίκος Κωστόπουλος, ο πρ. αντιδήμαρχος, πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Πεντέλης «Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας» και υπεύθυνος της διοργάνωσης των αγώνων Λευτέρης Κοντουλάκος, οι τοπικοί αντιδήμαρχοι Γιάννης Ζώης και Βασίλης Μπούρας, ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Αποστολάκος και πολλοί θεατές και φίλοι του αθλήματος.

Σχετικά άρθρα

1 Comment

  1. Ορεσίβιος

    Εύγε κύριε Πεντελάρχα μας. Βραβεύστε εκείνους που λεηλατούν το Βουνό γεμίζοντάς το με πίστες και διαδρομές εκεί που κάποτε υπήρχε το αναγεννημένο δάσος.

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet