Στη Νίκη των Πολιτών Αγίας Παρασκευής η Γιούλη Γεωργοπούλου
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Στη Νίκη των Πολιτών Αγίας Παρασκευής η Γιούλη Γεωργοπούλου

Τη Γιούλη Γεωργοπούλου ανακοινώνει ως νέο μέλος της παράταξης Νίκη των Πολιτών Αγίας Παρασκευής ο επικεφαλής Γιάννης Σταθόπουλος.

Η κ. Γεωργοπούλου αναφέρει σχετικά:

«Τι να γράψω για σένα; μου είπε ο Σταθόπουλος. Γράψε ότι από το 1998 που ζω στην Αγία, την αγάπησα πολύ αυτή την πόλη. Εδώ ερωτεύτηκα, εδώ παντρεύτηκα, εδώ μεγάλωσα τα παιδιά μου, εδώ επένδυσα τα επαγγελματικά μου όνειρα.

Οι καταστηματάρχες γύρω από το μαγαζί που διατηρούσα, έγιναν φίλοι. Μοιραστήκαμε οκτώ χρόνια χαρές και ανησυχίες και με τίμησαν με την ψήφο τους όταν ένιωσα την ανάγκη να κατέβω υποψήφια στην Ένωση Εμποροβιοτεχνών – ΕΝΕΒΑΠ.

Οι πελάτες μου, εμπιστεύθηκαν από την πρώτη στιγμή τις γαστρονομικές μου επιλογές και αρκετές/οι είναι φίλοι καρδιακοί. Όλα στο φως. Τα γέλια μας, τα πιστεύω μας, οι λύπες μας. Βγαίνω στην Αγίου Ιωάννου κι έχω αγκαλιές να με περιμένουν. Αυτή είναι η μεγαλύτερη επιτυχία μου.

Η επιλογή να είμαι υποψήφια με τη Νίκη Πολιτών είναι γιατί θεωρώ ότι παραμένει η μόνη ελπίδα να ξαναδώ την πόλη μου ζωντανή, καθαρή και με όραμα».

Τέλος, η δημοτική παράταξη σημειώνει ότι η Γιούλη Γεωργοπούλου θέλησε η φωτογραφία να βγει στην πεζοδρομημένη κεντρική πλατεία της Αγίας Παρασκευής.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet