Σε δημόσια διαβούλευση ο Κανονισμός Καθαριότητας Αγ. Παρασκευής
Ποιότητα Ζωής

Σε δημόσια διαβούλευση ο Κανονισμός Καθαριότητας Αγ. Παρασκευής

Η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Αγίας Παρασκευής θέτει σε δημόσια διαβούλευση το σχέδιο του νέου Κανονισμού Καθαριότητας, με το οποίο καθορίζονται θέματα και κανόνες που αφορούν στην τήρηση της καθαριότητας σε κοινόχρηστους και ιδιωτικούς υπαίθριους χώρους του Δήμου και γενικότερα στην αισθητική αναβάθμιση της πόλης και στην προστασία του περιβάλλοντος.

Οι προτάσεις και οι παρατηρήσεις των πολιτών, των κοινωνικών φορέων και των επαγγελματιών της πόλης θα ληφθούν υπόψη, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου, πριν την τελική διατύπωση της εισήγησης προς την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής και το Δημοτικό Συμβούλιο.

Η Υπηρεσία Καθαριότητας ζητεί, με ανακοίνωσή της, την ενεργό συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων, προκειμένου ο Κανονισμός που θα διαμορφωθεί να είναι σεβαστός από όλους και να στοχεύει στη βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής στην πόλη. «Δεν πρέπει να ξεχνάμε, άλλωστε, ότι η επίτευξη του στόχου αφορά στον καθένα μας ξεχωριστά», αναφέρει στην ανακοίνωση ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Ιωάννης Σιδέρης.

Οι πολίτες μπορούν να αποστείλουν τις προτάσεις και τις παρατηρήσεις τους, μέχρι την Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015, στο e-mail: [email protected], στο fax 213 2004529, με την κατάθεση ή αποστολή επιστολής στη διεύθυνση: Δημαρχείο Αγίας Παρασκευής, Λεωφ. Μεσογείων 415-417, 15343 Αγία Παρασκευή, με τη σημείωση «Δημόσια Διαβούλευση Κανονισμού Καθαριότητας». Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Υπηρεσία Καθαριότητας στον αριθμό τηλεφώνου 213 2004539.

Δείτε τον Κανονισμό Καθαριότητας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet