Γ. Πατούλης: Παραμένουμε δίπλα στους ευάλωτους συμπολίτες μας, κανένας μόνος του
Κοινωνία

Γ. Πατούλης: Παραμένουμε δίπλα στους ευάλωτους συμπολίτες μας, κανένας μόνος του

Θερμή είναι, σύμφωνα με την περιφερειακή αρχή, η ανταπόκριση από καταναλωτές, πωλητές και παραγωγούς της λαϊκής αγοράς Καλλιθέας στην πρωτοβουλία της Περιφέρειας Αττικής σε συνεργασία με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε», για τη δράση που αφορά την προσφορά προϊόντων από τους πάγκους της λαϊκής αγοράς προς κοινωφελή ιδρύματα που τα έχουν ανάγκη.

Ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, επισκέφθηκε σήμερα (11/11) τη λαϊκή αγορά της Καλλιθέας και συνομίλησε με πωλητές, παραγωγούς και καταναλωτές για να ενημερωθεί σχετικά με την πορεία της πρωτοβουλίας.

Τον κ. Πατούλη υποδέχθηκε ο δήμαρχος Καλλιθέας και αντιπρόεδρος της ΚΕΔΕ Δ. Κάρναβος. Παρόντες ήταν επίσης ο αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Ν. Πέππας, η αντιπεριφερειάρχης Ν. Τομέα Δ. Νάνου, ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας Ε. Μπαρμπάκος, ο διευθυντής Λαϊκών Αγορών της Περιφέρειας Χ. Πασβαντίδης και ο πρόεδρος της Παναττικής Ομοσπονδίας Σωματείων Πωλητών Λαϊκών Αγορών (ΠΟΣΠΛΑ) Δ. Μουλιάτος.

Σε δηλώσεις που προέβη με το πέρας της επίσκεψής του ο κ. Πατούλης επισήμανε μεταξύ άλλων:

«Σήμερα έχουμε τη χαρά να βρισκόμαστε στη λαϊκή αγορά της Καλλιθέας στο πλαίσιο της δράσης που αναλάβαμε ως Περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με το “Όλοι Μαζί Μπορούμε”, τους παραγωγούς και πωλητές λαϊκών αγορώνμε στόχο να προσφέρουμε το “καλάθι της αλληλεγγύης” σε κοινωφελή ιδρύματα που φιλοξενούν ευάλωτες ομάδες.   

Με αίσθημα αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο, προχωρούμε σε ακόμα μια δράση προσφοράς, η οποία βρίσκει θερμή ανταπόκριση και αυτό μας δίνει κίνητρο να συνεχίσουμε και με άλλες δράσεις προς την ίδια κατεύθυνση. Η Περιφέρεια Αττικής με συγκεκριμένες πράξεις, προσβλέπει στη δημιουργία πρότυπων λαϊκών αγορών στην Αττική, με αναβαθμισμένες και ποιοτικές υπηρεσίες προς τους πολίτες, με κοινωνικό πρόσωπο και περιβαλλοντική ευαισθησία. Η όλη δράση έχει στόχο να ενισχύσουμε ιδρύματα τα οποία στηρίζουν ευπαθείς ομάδες. Μέσω της συνδρομής των ανθρώπων των λαϊκών αγορών και των καταναλωτών παρέχονται τα προϊόντα σε όσους έχουν ανάγκη».

Διαβάστε την αναλυτική ανακοίνωση της περιφερειακής αρχής για την επίσκεψη του Γ. Πατούλη στη λαϊκή αγορά της Καλλιθεάς

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet