Στην κοπή πίτας του Συλλόγου Σωρού Λάκκα Κόττου ο Γ. Πατούλης
Κοινωνία

Στην κοπή πίτας του Συλλόγου Σωρού Λάκκα Κόττου ο Γ. Πατούλης

Στην εκδήλωση του Εξωραϊστικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Σωρού Λάκκα Κόττου για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας παρευρέθηκε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης προσκεκλημένος από τον πρόεδρο Αθανάσιο Νησιώτη και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου.

Ο κ. Πατούλης αντάλλαξε ευχές με τους φίλους και μέλη του Συλλόγου για το νέο έτος, σημειώνοντας, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου, «την ιδιαίτερη σημασία που δίνει η δημοτική αρχή στην ανάπτυξη της περιοχής μέσα από την υλοποίηση σημαντικών έργων υποδομής».

«Συνεπείς στις δεσμεύσεις μας για την αναβάθμιση της γειτονιάς του Ανατολικού Αμαρουσίου ξεκινήσαμε ήδη την υλοποίηση των έργων που υποσχεθήκαμε και είναι ενταγμένα στο πρόγραμμα μας» υπογράμμισε, σύμφωνα με την ανακοίνωση ο κ. Πατούλης, αναφερόμενος ειδικότερα στο έργο δημοπράτησης (που σύμφωνα με την ανακοίνωση ξεκινάει αύριο) του Κοινωφελούς Χώρου 9760 και της  διαμόρφωση του χώρου στις οδούς Κονίτσης, Αγίου Αθανασίου, Σωρού, έως Αμμοχώστου και του πρώην χώρου των εξωτερικών συνεργείων. Ο δήμαρχος μίλησε επίσης, όπως αναφέρεται, για την περάτωση το επόμενο διάστημα της διαμόρφωσης του 1ου τεταρτημορίου της οδού Σωρού από τη Λ. Κηφισίας έως την οδό Αμαρουσίου Χαλανδρίου, για την έκδοση του ΦΕΚ  για την οριοθέτηση του ρέματος που διασχίζει την περιοχή, αλλά και για την κατεδάφιση της παλαιάς αποθήκης της ΗΒΗ με την οποία ελευθερώθηκε ένα ακόμα τμήμα του ρέματος Σαπφούς και άνοιξε ο δρόμος για την αντιπλημμυρική θωράκιση της γειτονιάς.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Συλλόγου Αθανάσιος Νησιώτης ευχαρίστησε εκ μέρους όλων τον δήμαρχο Αμαρουσίου για τη βοήθεια, όπως αναφέρεται, «στο έργο του Συλλόγου και το αμέριστο ενδιαφέρον του για το Ανατολικό Μαρούσι, σημειώνοντας ότι η αγαστή συνεργασία μεταξύ του Δήμου Αμαρουσίου και του Συλλόγου θα συνεχισθεί προς όφελος των κατοίκων της γειτονιάς».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής Γεώργιος Ζήκος, ο αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Τεχνικής Υπηρεσίας Δημήτρης Καρλαύτης, ο δημοτικός σύμβουλος και γραμματέας του Συλλόγου Δημήτρης Σμυρνής και οι δημοτικοί σύμβουλοι Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης και Πέτρος Κόνιαρης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet