Κοπή πίτας για Μουσικοκινητικό Εργαστήρι ΑμεΑ & Παιγνιοθήκη
Κοινωνία

Κοπή πίτας για Μουσικοκινητικό Εργαστήρι ΑμεΑ & Παιγνιοθήκη

Η Παιγνιοθήκη Αγίας Παρασκευής και το Μουσικοκινητικό Εργαστήρι για ΑμεΑ έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015.

Το καλωσόρισμα έκανε η πρόεδρος των εθελοντών Λούκρη Χατζηνικολάου. Στη συνέχεια μοιράστηκαν δώρα στα παιδιά και προσφέρθηκε κέρασμα σε όλους με πρωτοβουλία των εθελοντών της Παιγνιοθήκης. Επίσης από την κοινωνική υπηρεσία προσφέρθηκαν στο Μουσικοκινητικό Εργαστήρι εκπαιδευτικά και ψυχαγωγικά παιχνίδια. Τέλος τα παιδιά έψαλαν τα κάλαντα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος, oι αντιδήμαρχοι Κοινωνικής Πολιτικής  Ζωή Φωτεινού και Διεύθυνσης Περιβάλλοντος Ιωάννης Σιδέρης, ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Μυλωνάκης, οι πρώην αντιδήμαρχοι Γερασιμία Μουχτούρη και Καίτη Μοσχονά, η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων ΑμεΑ «Το Χελιδόνι» Ελένη Βασιλειάδη, η πρόεδρος του Συλλόγου Σπουδαστών των Εργαστηρίων Τέχνης Νικολέτα Κυριακού-Μπελεχρή, εθελόντριες, εργαζόμενοι της κοινωνικής υπηρεσίας, μέλη από την ημιαυτόνομη διαβίωση «Το Πέταγμα» και οι συνοδοί τους και πολλοί γονείς.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet