Γιορτή γεμάτη νότες για τη Γυναίκα
Πολιτισμός

Γιορτή γεμάτη νότες για τη Γυναίκα

Στο κατάμεστο θέατρο του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος, με τους θεατές να γεμίζουν ασφυκτικά την κυρίως αίθουσα, τον εξώστη αλλά και την αίθουσα υποδοχής, πραγματοποιήθηκε τo Σάββατο 8 Μαρτίου 2014,στις 7:30 το απόγευμα, με απόλυτη επιτυχία η μεγάλη μουσική συναυλία που διοργάνωσε ο Δήμος Αγίας Παρασκευής με την ευκαιρία του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας. Περισσότεροι από 800 συμπολίτες ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του δημάρχου Βασίλη Ζορμπά και είχαν τη μοναδική ευκαιρία να απολαύσουν ένα εξαιρετικά ποιοτικό μουσικό πρόγραμμα από τους καταξιωμένους καλλιτέχνες:

ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΠΟΥΝΤΟΥΝΗ -«ΟΙ ΚΙΘΑΡΙΣΤΕΣ» με τη ΜΑΡΩ ΡΑΖΗ, String Demons ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ & ΛΥΔΙΑ ΜΠΟΥΝΤΟΥΝΗ –Τραγούδι ΕΛΕΑΝΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑ.

• Μεικτή Χορωδία του Δήμου Αγίας Παρασκευής υπό την Διεύθυνση του ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΟΥΤΣΟΝΙΚΑ, Σολίστες ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΣΑΝΓΒΙΝΑΤΣΟΥ & ΚΩΣΤΗΣ ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ.

Ο δήμαρχος, στον εναρκτήριο χαιρετισμό του, καλωσόρισε θερμά τους παρευρισκόμενους τονίζοντας ότι διαρκής και στοχευμένη -επιτυχής μέχρι σήμερα- προσπάθεια της δημοτικής αρχής είναι να προσφέρει στους πολίτες της Αγίας Παρασκευής ποιοτικά θεάματα υψηλού καλλιτεχνικού και πολιτιστικού επιπέδου. «Στο πλαίσιο αυτό» τόνισε «εντάσσεται και η σημερινή συναυλία στην οποία μας κάνουν την τιμή να συμμετέχουν οι ΚΙΘΑΡΙΣΤΕΣ του καταξιωμένου Βαγγέλη Μπουντούνη και η Μεικτή Χορωδία του Δήμου μας υπό τη Διεύθυνση του Χρήστου Κουτσονίκα. Θέλω από καρδιάς να τους συγχαρώ για την εξαιρετική τους καλλιτεχνική πορεία και να τους ευχαριστήσω για την αξέχαστη μουσική βραδιά την οποία είμαι βέβαιος ότι θα μας προσφέρουν απόψε».

Οι κ.κ. Μπουντούνης και Κουτσονίκας ευχαρίστησαν τον δήμαρχο για την πρωτοβουλία διοργάνωσης της συναυλίας ,τονίζοντας την ευρύτερη συμβολή του στην προαγωγή του πολιτιστικού και καλλιτεχνικού γίγνεσθαι της πόλης μας και ανέφεραν χαρακτηριστικά ότι σε μια δύσκολη συγκυρία για τη χώρα μας, με την κεντρική εξουσία να απαξιώνει συστηματικά τον πολιτισμό, ο δήμαρχος και ο Δήμος Αγίας Παρασκευής είναι από τους ελάχιστους που επιμένουν να στηρίζουν παραστάσεις υψηλού καλλιτεχνικού επιπέδου.

Ακολούθησε μια αξέχαστη, μαγική μουσική βραδιά με το κοινό να τραγουδά μαζί με τους καλλιτέχνες, να τους επευφημεί και όρθιο να τους καταχειροκροτεί.

Παρόντες εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου ο πρόεδρος κ. Βουτσινάς, οι επικεφαλής παρατάξεων της μειοψηφίας κ.κ. Γιαννακόπουλος και Σταθόπουλος, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Κωστόπουλος, Κωνσταντακόπουλος, Μουχτούρη, ο εντεταλμένος σύμβουλος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Τσιαμπάς, ο πρόεδρος ΠΑΟΔΑΠ κ. Σάρκουλας, ο αντιπρόεδρος Δημοτικής Βιβλιοθήκης κ. Καζάκος, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Παναγόπουλος, Ησαΐας, Παύλου, Σιδέρης, Γουργούλης, Γαβράς, Μουστόγιαννης.

Παρόντες επίσης η πρόεδρος Επιτροπής Αδελφοποίησης κ. Αλβέρτου, η πρόεδρος Σπουδαστών Εργαστηρίων Τέχνης κ. Μπελεχρή και το μέλος κ. Ιωαννίδου, η διευθύντρια του Ωδείου κ. Κουλάκου καθώς και πλήθος εκπροσώπων τοπικών συλλόγων και φορέων.

Την εκδήλωση τίμησε ιδιαίτερα με την παρουσία του ο πρώην δήμαρχος κ. Σιδέρης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet