Σημαντικό διπλό μέσα στη Βάρη για τη Νίκη Αμαρουσίου
Αθλητισμός

Σημαντικό διπλό μέσα στη Βάρη για τη Νίκη Αμαρουσίου

Ξεπερνώντας τις δυσκολίες που έκρυβε η αναμέτρηση, η Νίκη Αμαρουσίου επέστρεψε με σημαντικό διπλό από τη Βάρη επικρατώντας της τοπικής ομάδας με το «καθαρό» 3-0 και ξεκίνησε με νίκη τις υποχρεώσεις της στο β΄ γύρο του πρωταθλήματος.

Τα κορίτσια του Νώντα Μπάιμπου παρουσιάστηκαν συγκεντρωμένα στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, ενώ δούλεψε καλά και το μπλοκ της Νίκης, η οποία πραγματοποίησε σε γενικές γραμμές καλή εμφάνιση. Έτσι, η ομάδα κατάφερε να κατακτήσει το «τρίποντο» φεύγοντας αλώβητη από την έδρα του νεοφώτιστου Α.Ο. Βάρης «Ο Αναγυρούς», ο οποίος έχει αποδείξει φέτος ότι είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος αντίπαλος και έχει κάνει αρκετές… ζημιές σε ομάδες που πρωταγωνιστούν.

Ο προπονητής Μπάιμπος έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλες τις παίκτριές του, ενώ αυτή ήταν η τέταρτη διαδοχική νίκη για τις «κυανέρυθρες».

Πλέον, η Νίκη επικεντρώνεται στην εντός έδρας αναμέτρηση της ερχόμενης αγωνιστικής με τον ΑΟΝ Βύρωνος, τη Δευτέρα 26 Ιανουαρίου, στις 20:30, στο κλειστό της Κοκκινιάς, επιδιώκοντας (αρχής γενομένης από το διπλό στη Βάρη) την καλύτερη δυνατή συγκομιδή βαθμών σε μία σειρά αγώνων αυξανόμενης δυσκολίας, ούτως ώστε να καλύψει το χαμένο έδαφος και να παλέψει για την είσοδο στην τετράδα…

Διαιτητές: Αλτιπαρμάκ, Σταρίδας

Τα σετ (0-3): 25-23, 26-24, 25-13

Νίκη Αμαρουσίου (Μπάιμπος): Πετρουλάκη 8, Βερτζάγια 11, Βερνάδου 8, Ηλιοπούλου Χρ. (λ) 40%, Καλαντζή Μ., Μπέλλου 5, Κουσούλη, Παπαθανάση, Κοκλανάκη 17, Καλαντζή Λ., Μιχαηλίδη, Τσελέπη 7.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet