Μ. Παβλίσεβιτς: «Να επανέλθουμε άμεσα στα θετικά αποτελέσματα»
Αθλητισμός

Μ. Παβλίσεβιτς: «Να επανέλθουμε άμεσα στα θετικά αποτελέσματα»

Ο β΄ γύρος του πρωταθλήματος ξεκινά για τη Νίκη Αμαρουσίου, η οποία φιλοξενεί τον Απόλλωνα Αρχαίας Κορίνθου, στο κλειστό της Κοκκινιάς, αναζητώντας την άμεση επιστροφή της στα θετικά αποτελέσματα, το Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015, στις 19:00.

Η ομάδα του Αμαρουσίου είχε πραγματοποιήσει ιδανική πρεμιέρα στο πρωτάθλημα απέναντι στην ομάδα της Κορίνθου, κάτι που θέλει να πράξει και στην έναρξη του β΄ γύρου. Ωστόσο, η αποστολή του Γιώργου Κωλέτση και των παικτών του δεν θα είναι εύκολη καθώς ο Απόλλωνας είναι ιδιαίτερα σκληρός αντίπαλος, ενώ οι «κυανέρυθροι» θα βρουν απέναντί τους τον προηγούμενο προπονητή τους, τον Δημήτρη Γκόφα, που ανέλαβε προ ημερών την τεχνική ηγεσία των Κορινθίων.

Πάντως, τα προβλήματα δεν λείπουν για τη Νίκη, αφού οι Παντελής Κυπριτζόγλου και Κώστας Σαλτουρίδης δεν έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν και θα παραμείνουν εκ νέου εκτός αποστολής.

O Μίλος Παβλίσεβιτς, ο οποίος τις τελευταίες δύο αγωνιστικές μετρά 24π. κατά μέσο όρο, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας της Νίκης Αμαρουσίου για την αναμέτρηση της 24ης Ιανουαρίου 2015, υπογράμμισε: «Αυτό που θέλουμε είναι να αφήσουμε γρήγορα πίσω την ήττα από τη Νήαρ Ηστ και να επανέλθουμε άμεσα στα θετικά αποτελέσματα, ώστε να μην χάσουμε άλλο έδαφος βαθμολογικά και να παραμείνουμε “ολοζώντανοι” στο κυνήγι της ανόδου. Έχουμε μεν κάποια προβλήματα απουσιών, αλλά αυτό δεν μας πτοεί και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κάνουμε καλή αρχή στον β΄ γύρο. Δουλεύουμε σκληρά και είμαστε προετοιμασμένοι. Από ΄κει και πέρα, πολλοί ενδεχομένως να πιστεύουν ότι ο αυριανός αγώνας έχει ιδιαιτερότητες λόγω του ότι θα τεθούμε αντιμέτωποι με τον μέχρι πρότινος προπονητή μας, αλλά εμείς δεν το βλέπουμε έτσι και φυσικά δεν επηρεαζόμαστε. Τέτοιες αλλαγές συμβαίνουν στις ομάδες και είναι πάντοτε μέσα στο “παιχνίδι”. Είναι ένα ματς όπως όλα τα υπόλοιπα, ξέρουμε πολύ καλά τον Απόλλωνα, όπως το ίδιο καλά μας ξέρουν κι εκείνοι και φυσικά ο πρώην προπονητής μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet