Ξεκίνησε η πλέον κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση για τη χώρα
ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015

Ξεκίνησε η πλέον κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση για τη χώρα

Στην εκλογική διαδικασία που είναι σε εξέλιξη από τις 7.00 το πρωί βρίσκεται στραμμένο το ενδιαφέρον, τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων, με τα κομματικά επιτελεία να αισιοδοξούν για το αποτέλεσμα της κάλπης, «κλειδί» για το οποίο αποτελούν οι αναποφάσιστοι.

Στα 19.449 εκλογικά τμήματα που λειτουργούν ανά την Ελλάδα καλούνται να προσέλθουν για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα 9.808.760 πολίτες, σε μία εκλογική αναμέτρηση η οποία έχει χαρακτηρισθεί ως η κρισιμότερη των τελευταίων χρόνων.

Οι κάλπες άνοιξαν στις 7.00 και η εκλογική διαδικασία θα ολοκληρωθεί στις 19.00. Σύμφωνα με την Singular Logic περίπου στις 21.30 θα μπορεί να γίνει η πρώτη εκτίμηση των εκλογικών αποτελεσμάτων, από τα περίπου 4.800 ειδικά κινητά τηλέφωνα που έχει δώσει η εταιρεία στους εκλογικούς αντιπροσώπους, οι οποίοι θα στείλουν κατευθείαν τα αποτελέσματα από τα εκλογικά τμήματα.

Στο 310ο εκλογικό τμήμα Θεσσαλονίκης, το οποίο στεγάζεται στο 1ο Δημοτικό Σχολείο, στον Άγιο Ελευθέριο, ψήφισε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ο οποίος δεν προέβη σε δήλωση.

Αντ. Σαμαράς: Θα νικήσουμε

Αισιόδοξος για νίκη της Νέας Δημοκρατίας εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός Αντ. Σαμαράς σε δηλώσεις του από την ιδιαίτερη πατρίδα του την Πύλο, όπου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα.

«Είμαι αισιόδοξος ότι κανείς δεν θα διακινδυνεύσει την ευρωπαϊκή πορεία της πατρίδας μας. Θα νικήσουμε», είπε, σημειώνοντας ότι το αποτέλεσμα των εκλογών θα κρίνει ο «πρωτόγνωρα μεγάλος αριθμός των αναποφάσιστων συμπολιτών μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet