Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Αμαρουσίου: “Η ελπίδα μόλις άρχισε!”
Πολιτική

Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Αμαρουσίου: “Η ελπίδα μόλις άρχισε!”

Με ανακοίνωσή της, η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Αμαρουσίου ευχαριστεί όλους όσοι υποστήριξαν την προσπάθειά της κατά την προεκλογική περίοδο και στέλνει το μήνυμά της για την… επόμενη μέρα.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Η ελπίδα μόλις άρχισε!

Στις 26 Ιανουαρίου ανέτειλε για τα παιδιά μας, τη χώρα μας, όλες και όλους μας, μια νέα εποχή δικαιοσύνης, αξιοπρέπειας και δημοκρατίας.

Η Οργάνωση Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Αμαρουσίου ευχαριστεί όλους όσοι στήριξαν την προσπάθειά μας στη σύντομη αυτή προεκλογική περίοδο, όσους δεν φοβήθηκαν, δεν έκαναν πίσω, δεν δίστασαν να αντικαταστήσουν την παραίτηση με την ελπίδα.

Η κυβέρνηση, με κορμό την Αριστερά, είναι κυβέρνηση όλων των Πολιτών, αποτέλεσμα αγώνων και ως τέτοια, με διαφάνεια, εντιμότητα και σκληρή δουλειά, θα υπηρετεί αποκλειστικά και μόνο τα συμφέροντα του λαού μας.

Ετοιμαζόμαστε για καλύτερες μέρες, μέρες αγώνα αλλά και δυναμισμού, που με συγκίνηση και χαρά θα περιγράφουμε μετά από χρόνια στα παιδιά μας.

Ωστόσο, τώρα, περισσότερο από ποτέ, η στήριξη όλων μας για να γίνει πραγματικότητα το μέλλον που μας αξίζει, είναι απαραίτητη. Ο δρόμος θα είναι δύσκολος, αλλά όχι αδιάβατος.

Συνεχίζουμε μαζί, η ελπίδα μόλις άρχισε!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet