Διασκεδάζουμε τσικνίζοντας και συγκεντρώνουμε τρόφιμα στο Χαλάνδρι
Κοινωνία

Διασκεδάζουμε τσικνίζοντας και συγκεντρώνουμε τρόφιμα στο Χαλάνδρι

Στο πλαίσιο των αποκριάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Χαλανδρίου, οι Κοινωνικές Δομές του Δήμου θα πραγματοποιήσουν την Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015 μια μεγάλη γιορτή με μεζέδες, μουσική και πολύ κέφι στην κεντρική πλατεία Χαλανδρίου.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, «Όλοι μαζί ψήνουμε και γιορτάζουμε σε αποκριάτικους ρυθμούς, την Τσικνοπέμπτη, από τις 11:00 έως τις 16:00. Στην εκδήλωση είναι προσκεκλημένοι όλοι οι συμπολίτες μας με τα παιδιά τους. Όσοι προσέλθουν στην εκδήλωση μπορούν να προσφέρουν φρέσκα και μακράς διάρκειας τρόφιμα για τους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου και της Δομής Παροχής Συσσιτίων».

«Σας περιμένουμε όλες και όλους για να γιορτάσουμε τις απόκριες, να διασκεδάσουμε με αποκριάτικα τραγούδια από τη Φιλαρμονική του Δήμου Χαλανδρίου και να απολαύσουμε τη μουσικοχορευτική παράσταση με παραδοσιακούς χορούς από το Λύκειο Ελληνίδων. Όλα αυτά με υπέροχους μεζέδες από τους μάγειρες της Δομής Παροχής Συσσιτίων».

Μέχρι στιγμής το Κοινωνικό Παντοπωλείο εξυπηρετεί, σύμφωνα με την ανακοίνωση, πάνω από 350 οικογένειες (640 άτομα, το Γραφείο Διαμεσολάβησης 675 άτομα, το Κοινωνικό Φαρμακείο 321 άτομα και η Δομή Παροχής Συσσιτίων 216 άτομα. Στον Δήμο Χαλανδρίου το πρόγραμμα υλοποιείται από το Ελληνικό Κέντρο Προαγωγής Κοινωνικής και Ψυχικής Υγείας – Πορεία ΑΜΚΕ, σε συνεργασία με το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, την Εταιρεία Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ψυχικής Υγείας (ΕΠΑΨΥ), το Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Γ. Κουρτέση και τον Δήμο Χαλανδρίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet