Ενωμένοι για τη Λυκόβρυση – Πεύκη: Στη γιορτή αποφοίτησης του Ειδικού Δημοτικού σχολείου Κωφών και Βαρηκόων
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Ενωμένοι για τη Λυκόβρυση – Πεύκη: Στη γιορτή αποφοίτησης του Ειδικού Δημοτικού σχολείου Κωφών και Βαρηκόων

Στη γιορτή αποφοίτησης των μαθητών της ΣΤ΄ Δημοτικού του Ειδικού Σχολείου Κωφών και Βαρηκόων, παραβρέθηκε η υποψήφια Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, η οποία και ευχήθηκε στα παιδιά καλή πρόοδο και κάθε επιτυχία στα επόμενα βήματά τους.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, συνομίλησε με εκπροσώπους του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και γονείς, οι οποίοι και της εξέφρασαν την αναγκαιότητα να καλυφθούν συγκεκριμένες ελλείψεις προκειμένου για την εύρυθμη λειτουργία του Σχολείου.

Με την ευκαιρία της παρουσίας της στη γιορτή η Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, δήλωσε: «Θερμά συγχαρητήρια στον Διευθυντή του Σχολείου καθώς και στους εκπαιδευτικούς για την αφοσίωση και την σπουδαία προσφορά τους. Η εκδήλωση έφερε εικόνες από το παρελθόν, όταν ως Πρόεδρος του ΠΕΑΠ είχαμε πραγματοποιήσει κοινές εορταστικές δράσεις των σχολείων του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης με τη συμμετοχή και των παιδιών του Ειδικού Σχολείου του Δήμου μας όπως και στο Φεστιβάλ Παιδιού αλλά και σε άλλες επετειακές εκδηλώσεις. Με συγκίνηση συνάντησα έπειτα από πολλά χρόνια και την Προϊσταμένη του 2ου ΚΕΔΑΣΥ Β’ Αθήνας Μαριάννα Χατζοπούλου, με την οποία είχαμε μια άριστη συνεργασία. Στις προτεραιότητες του προγράμματος του Συνδυασμού “Ενωμένοι” για τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης είναι η επένδυση στην παιδεία με ιδιαίτερη έμφαση στη στήριξη των ομάδων του πληθυσμού που χρήζουν ειδικής  μεταχείρισης. Στο πλαίσιο αυτό στηρίζουμε τις πολιτικές ειδικής αγωγής αλλά και πολιτικές συμπερίληψης γιατί πιστεύουμε πως σε μια σύγχρονη, πολιτισμένη και δημοκρατική κοινωνία, όλα τα παιδιά πρέπει και θέλουμε να αντιμετωπίζονται ισότιμα και να είναι ισότιμα μέλη της κοινωνίας μας. Ο σεβασμός στη διαφορετικότητα δεν αποτελεί αναγκαιότητα αλλά υποχρέωση όλων μας».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet