«Έκλεισε η πτέρυγα Μπόμπολα – Ανύπαρκτη η διοίκηση Στεργίου»
Κοινωνία

«Έκλεισε η πτέρυγα Μπόμπολα – Ανύπαρκτη η διοίκηση Στεργίου»

Για αδιαφορία κατηγορεί τον δήμαρχο Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη, αναφορικά με τη λειτουργία της πτέρυγας «Μπόμπολα» του Νοσοκομείου «Αμαλία Φλέμινγκ», η παράταξη Συμπολιτεία και τον καλεί να οργανώσει επιτροπή αγώνα του Δήμου από αιρετούς, φορείς, εργαζομένους του νοσοκομείου και πολίτες, με σκοπό τη διατήρηση του Νοσοκομείου.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Έκλεισε και η πτέρυγα Μπόμπολα του Νοσοκομείου Αμαλία Φλέμινγκ

Ανύπαρκτη και αδιάφορη η διοίκηση του Δήμου παρακολουθεί την αποψίλωση των νοσοκομειακών μονάδων της πόλης, χρησιμοποιώντας το θέμα για δημόσιες σχέσεις!

Η πτέρυγα Μπόμπολα, που κατά το παρελθόν στέγασε σημαντικές κλινικές (οφθαλμολογική, πνευμονολογική, αιματολογική), σήμερα δεν παρέχει καμία ιατρική υπηρεσία. Ήδη από τον Σεπτέμβριο σταμάτησαν να λειτουργούν και τα εξωτερικά οφθαλμολογικά ιατρεία.

Σε αυτή τη δυσάρεστη εξέλιξη για την πόλη μας, δεν υπήρξε καμία ουσιαστική αντίδραση από τη δημοτική αρχή.

Κατά την προσφιλή του τακτική, ο κ. Στεργίου κρύφτηκε πίσω από τη συμμετοχή του στην πορεία που οργανώθηκε από τους εργαζομένους του Νοσοκομείου, βγάζοντας μερικές φωτογραφίες για τα τοπικά μέσα. Καμία άλλη ενέργεια ουσίας, μόνο κινήσεις φθηνής επικοινωνίας.

Καλούμε τον κ. Στεργίου να πράξει τώρα, την ύστατη ώρα, αυτό που ο ρόλος του επιβάλλει αυτό που θα έπραττε κάθε σοβαρή και υπεύθυνη διοίκηση που σέβεται τους κατοίκους της πόλης.

Τον καλούμε να οργανώσει επιτροπή αγώνα του Δήμου από αιρετούς, φορείς, εργαζομένους του νοσοκομείου και πολίτες, που σοβαρά και μεθοδικά θα παλέψει για τη διατήρηση του Νοσοκομείου Αμαλία Φλέμινγκ.

Προειδοποιούμε ακόμα μια φορά, ότι παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της διοίκησης του Αμαλία Φλέμινγκ, δυστυχώς η διαρκής αποδυνάμωση του Νοσοκομείου, το οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε οριστικό κλείσιμο.

Η Συμπολιτεία καλεί, με υπόμνημα της, τη νέα πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας, να προασπίσει τη λειτουργία του Νοσοκομείου, διατηρώντας και ενισχύοντας τη δομή του.

Το Νοσοκομείο Αμαλία Φλέμινγκ – Μπόμπολα, είναι απαραίτητο για την περιοχή και θα κάνουμε κάθε προσπάθεια να παραμείνει ανοικτό και σε πλήρη λειτουργία.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet