Συνεχίζονται οι χιονοπτώσεις στα Βόρεια Προάστια
Αυτοδιοίκηση

Συνεχίζονται οι χιονοπτώσεις στα Βόρεια Προάστια

Από σφοδρό κύμα κακοκαιρίας με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, χιόνια και θυελλώδεις ανέμους πλήττεται το μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Στα λευκά ντύθηκαν πoλλές περιοχές της Αττικής. Χιονοπτώσεις αναμένονται και σήμερα Τετάρτη. Αρκετά σχολεία παραμένουν κλειστά (Ποια σχολεία θα μείνουν κλειστά την Τετάρτη 11/2 στα Βόρεια Προάστια).

Βελτίωση του καιρού αναμένεται από την Πέμπτη, ιδιαίτερα λόγω της ύφεσης των ανέμων, που θα ξεκινήσει από την Τετάρτη το βράδυ.

Πάντως, οι θερμοκρασίες θα παραμείνουν σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα και οι παροδικές χιονοπτώσεις και το χιονόνερο θα συνεχιστούν.

Στην Αττική, η κυκλοφορία των οχημάτων έχει διακοπεί στη Λεωφόρο Πάρνηθας από το τελεφερίκ προς το καζίνο, στην περιφερειακή οδό Πεντέλης – Νέας Μάκρης από το ύψος του στρατιωτικού νοσοκομείου Πεντέλης 414 μέχρι τη διασταύρωση Αγίου Πέτρου, καθώς και στη λεωφόρο Χασιάς – Δερβενοχωρίων στο ύψος της Μονής Κλειστών στο ρεύμα προς Δερβενοχώρια.

Παράλληλα, μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών-Θηβών, από την περιοχή Φίχθι-Αγίας Σωτήρας έως την Οινόη.

Αναλυτική πρόγνωση για Αττική

Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές χιονοπτώσεις κυρίως στα βόρεια.

Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 και στα ανατολικά και νότια 8 με 9 μποφόρ με εξασθένηση από το βράδυ.

Θερμοκρασία: από 2 έως 4 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet