Συμπολιτεία: «Ο μηχανισμός αντιμετώπισης χιονόπτωσης βούλιαξε σε 10cm»
Κοινωνία

Συμπολιτεία: «Ο μηχανισμός αντιμετώπισης χιονόπτωσης βούλιαξε σε 10cm»

«Ο μηχανισμός αντιμετώπισης της χιονόπτωσης “βούλιαξε” σε 10 εκατοστά χιόνι» υποστηρίζει η παράταξη Συμπολιτεία για τον μηχανισμό του Δήμου Πεντέλης.

Η παράταξη σημειώνει ότι πολλοί δρόμοι του Δήμου έμειναν κλειστοί για μεγάλο χρονικό διάστημα και καταλογίζει μη αποτελεσματικότητα στον δήμαρχο Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Ο μηχανισμός αντιμετώπισης της χιονόπτωσης «βούλιαξε» σε 10 εκατοστά χιόνι

Η χθεσινή (σ.σ. προχθεσινή) χιονόπτωση απέδειξε, για ακόμα μια φορά, την τεράστια διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στην επικοινωνιακή τακτική του κ. Στεργίου και την πραγματικότητα. Πολλοί δρόμοι της πόλης έμειναν κλειστοί για μεγάλο χρονικό διάστημα με μόλις 10 εκατοστά χιονιού. 

Λίγη ώρα ουσιαστικής χιονόπτωσης ήταν αρκετή για να αναδείξει την ανεπάρκεια και αναποτελεσματικότητα, του πολυδιαφημισμένου μηχανισμού Στεργίου, κάτι που έγινε αντιληπτό κυρίως στους πολίτες των Μελίσσιων και της Νέας Πεντέλης, τις πρωινές ώρες χθες.

Και όλα αυτά, παρά το γεγονός ότι ο Δήμος Πεντέλης αγόρασε αλάτι πολλαπλάσια περισσότερο από Δήμους και Περιφέρειες της Βόρειας Ελλάδας. Μια διήμερη χιονόπτωση ήταν αρκετή να καταδείξει την προχειρότητα στο σχέδιο και την υλοποίηση διατήρησης ανοικτών των δρόμων των πόλεών μας.

Η μεθοδικά, από χρόνια, στημένη επικοινωνιακή στρατηγική Στεργίου, εξανεμίστηκε κάτω από το βάρος της ανεπάρκειας και του αποσυντονισμού.

Με εμφανή την προσπάθεια κάλυψης της κακής κατάστασης στους δρόμους της πόλης, αργά το μεσημέρι της Τετάρτης διέρρεε ότι τελείωσε το αλάτι!!!

Μόνο χάρη στην υπεράνθρωπη προσπάθεια των εθελοντών και των υπαλλήλων του Δήμου, υπήρξε η διάνοιξη κεντρικών δρόμων.

Όπως και στις φωτιές, έτσι και στα χιόνια η πραγματικότητα διαψεύδει τη μυθοπλασία περί αποτελεσματικότητας Στεργίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet