ΣΥΡΙΖΑ Λυκόβρυσης – Πεύκης: «Η κυβέρνηση δεν κάνει ούτε βήμα πίσω»
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ Λυκόβρυσης – Πεύκης: «Η κυβέρνηση δεν κάνει ούτε βήμα πίσω»

Ανακοίνωση σχετικά με τις διαπραγματεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης με τους εταίρους μας εξέδωσε η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Ακολουθεί το κείμενο της ανακοίνωσης:

Η ελληνική κυβέρνηση από την πρώτη στιγμή της εκλογής της διεμήνυσε τη σθεναρή βούλησή της για εξεύρεση αμοιβαίας επωφελούς λύσης στη διαπραγμάτευση με τους εταίρους δανειστές της με σεβασμό στις ευρωπαϊκές συνθήκες, αλλά και στον ελληνικό λαό και στην πρόσφατη ετυμηγορία του.

Τα τελευταία γεγονότα καταδεικνύουν μια ενορχηστρωμένη προσπάθεια εκβιασμού και εκφοβισμού μας, τόσο από την πλευρά των Ευρωπαίων εταίρων, όσο και από την πλευρά των εγχώριων φερέφωνών τους, ΜΜΕ και άλλων.

Το μήνυμα των πρόσφατων εκλογών ήταν σαφές: τέλος στην καταστροφική λιτότητα και τα μνημόνια. Το μήνυμα αυτό έχει γίνει πλέον παλλαϊκό αίτημα που εκφράζεται τόσο στις διάφορες δημοσκοπήσεις, όσο και στις πρωτοφανείς συγκεντρώσεις στήριξης της κυβέρνησης.

Διαβεβαιώνουμε τους πάντες, μέσα και έξω από την Ελλάδα, ότι συνεχίζουμε, με πείσμα και αποφασιστικότητα, στον δρόμο που έχουμε επιλέξει.

Τον δρόμο της Αξιοπρέπειας, της Αλληλεγγύης, της Δημοκρατίας.

Δεν κάνουμε βήμα πίσω!

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet