Μετά το βόλεϊ, το ΠΑΚ “καρφώνει” κοινωνικά και στο μπάσκετ
Αθλητισμός

Μετά το βόλεϊ, το ΠΑΚ “καρφώνει” κοινωνικά και στο μπάσκετ

Μετά τις δωρεάν προπονήσεις βόλεϊ (Άψογο και στο κοινωνικό… σερβίς το ΠΑΚ Χαλανδρίου), το Πρότυπο Αθλητικό Κέντρο (ΠΑΚ) Χαλανδρίου επαναλαμβάνει την κοινωνική προσφορά του και για τα τμήματα μπάσκετ. Έτσι, η διοίκηση του Συλλόγου ενημερώσει τους γονείς των μαθητών της Α΄ τάξης των Δημοτικών Σχολείων του Χαλανδρίου, αλλά και των όμορων Δήμων, καθώς και τα παιδιά της προσχολικής ηλικίας, ότι το Σωματείο προσφέρει δωρεάν προπονήσεις μπάσκετ σε παιδιά (αγόρια και κορίτσια) ηλικίας πέντε και έξι ετών, γεννημένα τα έτη 2009 και 2010.

Οι προπονήσεις του τμήματος ξεκίνησαν την 1η Φεβρουαρίου 2015 και συνεχίζονται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και ώρες: 17:00 – 18:00 και Σάββατο ώρα: 10:00 – 11:00, στο αθλητικό κέντρο «ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ», που βρίσκεται στην οδό Μυκόνου 19 και Τζαβέλα, στο κάτω Χαλάνδρι. (τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 67 17 300 ή στο e-mail [email protected].).

Υπεύθυνος υλοποίησης του προγράμματος είναι ο κ. Γιώργος Τζωρτζόπουλος, προπονητής μπάσκετ του Συλλόγου και οι προπονήσεις θα περιλαμβάνουν βασικές ασκήσεις της καλαθοσφαίρισης, μαζί με την γνωριμία και εκμάθηση του αθλήματος σε παιγνιώδη μορφή.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, “το Πρότυπο Αθλητικό Κέντρο Χαλανδρίου, που τυγχάνει ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας και έχοντας βαθιά επίγνωση της οικονομικής κατάστασης που επικρατεί στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια, οφείλει να κάνει τη δική του υπέρβαση και να προσφέρει υπηρεσίες που θα ανακουφίσουν και θα προσφέρουν το κοινωνικό αγαθό της άθλησης σε όσους μπορεί περισσότερους συνανθρώπους μας.

Με αυτές τις σκέψεις σας περιμένουμε να δηλώσετε έγκαιρα τη δική σας συμμετοχή, έχοντας απαραίτητα μια πρόσφατη (όχι πέραν του τριμήνου) ιατρική βεβαίωση υγείας του Παιδιού σας, από παιδίατρο, παθολόγο ή καρδιολόγο”.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet