«Οι επιδημίες του χειμώνα»: Διαδικτυακή εκδήλωση στις 24/1 με τη στήριξη του Δήμου Αμαρουσίου
Κοινωνία

«Οι επιδημίες του χειμώνα»: Διαδικτυακή εκδήλωση στις 24/1 με τη στήριξη του Δήμου Αμαρουσίου

Διαδικτυακή εκδήλωση με τίτλο «Οι επιδημίες του χειμώνα – Οι πολίτες ρωτούν, οι ειδικοί ιατροί απαντούν», διοργανώνει το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου και τη συνεργασία της Ελληνικής Εταιρείας Χημειοθεραπείας και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών.

Ημέρα διεξαγωγής η Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024, ώρες 18:00 – 19:30, σύνδεσμος πλατφόρμας Zoom http://bit.ly/3RSjwhV, με ελεύθερη συμμετοχή.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, στόχος της εκδήλωσης είναι η ορθή ενημέρωση για την αντιμετώπιση των επιδημιών του χειμώνα, όπως ιώσεις, γρίπη, Covid-19 κ.ά., που ταλαιπωρούν τόσο τους ενήλικες, όσο και τα παιδιά. Επιπλέον, θα γίνει αναφορά στα νέα εμβόλια που κυκλοφορούν, ποιες ομάδες πρέπει να εμβολιαστούν και ποιο διάστημα καλύπτουν. Μέσα από προσεκτικά επιλεγμένες ερωτήσεις, οι ειδικοί ιατροί καλούνται να καλύψουν απορίες των πολιτών σχετικά με το θέμα.

Στο πάνελ θα συμμετάσχουν 4 καθηγητές – ιατροί μέλη της Ελληνικής Εταιρείας Χημειοθεραπείας. Όσοι συμμετάσχουν στην εκδήλωση, θα έχουν τη δυνατότητα να απευθύνουν επιπλέον ερωτήσεις σχετικές με το θέμα μέσω του chat.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet