Την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου πάμε… ΓΣΑΠ
Αθλητισμός

Την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου πάμε… ΓΣΑΠ

Η πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου σημαδεύεται από δύο κορυφαία γεγονότα της αγωνιστικής και πολιτιστικής ζωής του Γυμναστικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής (ΓΣΑΠ).

Συγκεκριμένα:

Τη Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015, στις 19:45, στο γήπεδο της Πεύκης, η γυναικεία ομάδα του ΓΣΑΠ αγωνίζεται με τον Α.Ο. Πεύκης, σε ένα παιχνίδι που νίκη για την ομάδα της Αγίας Παρασκευής θα της ανοίξει τον δρόμο για την Α2 Εθνική Κατηγορία.

«Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Πεύκη. Τα 28 τελευταία χρόνια ο ΓΣΑΠ έχει αγωνιστεί 23 φορές στις εθνικές κατηγορίες. Το 2016 θα γιορτάσουμε τα 40 χρόνια στην ιστορία μας. Θέλουμε να τα γιορτάσουμε στην Α2. Πάρτε και εσείς μέρος στην ωραία αυτή προσπάθεια», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Σύλλογος καλώντας τα μέλη και τους φίλους του να στηρίξουν την ομάδα πηγαίνοντας στο γήπεδο τη Δευτέρα 2 Μαρτίου.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο ΓΣΑΠ διοργανώνει συνεστίαση το Σάββατο 7 Μαρτίου 2015, στις 21:00, στην ταβέρνα «Ο Χρήστος», Δουκ. Πλακεντίας 34, στο Χαλάνδρι.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Συλλόγου, στόχοι της συνεστίασης είναι:

  • Να διασκεδάσουμε μικροί και μεγάλοι με φαγητό, ποτό και καλή μουσική.
  • Να απαλλαγούμε για λίγη ώρα από την καθημερινή μας βιοπάλη μαζί με φίλους και τις μικρές και μεγάλες αθλήτριές μας.
  • Να γνωριστούμε καλύτερα μεταξύ μας και να ξεσκάσουμε.
  • Να ενισχύσουμε τα «ζόρικα» οικονομικά του Συλλόγου με τη συμμετοχή μας στη συνεστίαση και στη λαχειοφόρο αγορά. Κάθε ευρώ προς τον Σύλλογο αξιοποιείται προς όφελος των κοριτσιών μας.

«Η φετινή προσφορά δώρων επιχειρηματιών, καταστημάτων και αθλητικών συλλόγων δεν έχει προηγούμενο. Ήδη τα δώρα μας προσεγγίζουν τα εκατό, ανάμεσα στα οποία μερικά είναι πολύ μεγάλης εμπορικής αξίας», αναφέρεται στην ανακοίνωση και συμπληρώνεται «ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΑΜΕ ΓΣΑΠ. ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ».

Δείτε τα δώρα της λαχειοφόρου αγοράς του ΓΣΑΠ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet