Νέο σάρωθρο προστέθηκε στον στόλο Καθαριότητας της Αγίας Παρασκευής
Ποιότητα Ζωής

Νέο σάρωθρο προστέθηκε στον στόλο Καθαριότητας της Αγίας Παρασκευής

Ένα νέο σάρωθρο παρέλαβε την Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015 η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Αγίας Παρασκευής, το οποίο αφορά σε προμήθεια του έτους 2013 και προστίθεται στον στόλο των τριών υπαρχόντων σαρώθρων, για να καλύψει, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου, «πιο αποδοτικά τις ανάγκες του οδοκαθαρισμού».

Βασικός στόχος της Υπηρεσίας Καθαριότητας παραμένει, αναφέρουν σε ανακοίνωση που εξέδωσαν ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος και ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Ιωάννης Σιδέρης, «η βελτίωση της εικόνας της πόλης. Άλλωστε, μόνο με τη συνεργασία όλων των πολιτών μπορούμε να καταφέρουμε ακόμη καλύτερα αποτελέσματα στον κρίσιμο τομέα της καθαριότητας που είναι ο οδοκαθαρισμός.

»Το να ζούμε σε μία καθαρή γειτονιά είναι αίτημα, αλλά και ευθύνη όλων μας. Εξάλλου, τα μικρά σκουπίδια που προκύπτουν από εισιτήρια λεωφορείων, τσίχλες, χαρτάκια, γόπες, διαφημιστικά κ.λπ. υποβαθμίζουν την ποιότητα ζωής μας και προσβάλλουν την αισθητική μας. Στόχος μας είναι να ευαισθητοποιηθούμε όλοι στα θέματα της καθαριότητας και να τα θεωρήσουμε βασικό μέλημα της καθημερινότητάς μας. Εξίσου σημαντικό είναι να μαζεύουμε τις ακαθαρσίες των σκύλων μας από τα πεζοδρόμια. Σε κανέναν, ούτε και στους ίδιους τους ιδιοκτήτες σκύλων, δεν αρέσει να οσφραίνεται ή να πατάει τις ακαθαρσίες των αξιαγάπητων αυτών τετράποδων.

»Οι εργαζόμενοι στην Υπηρεσία Καθαριότητας θέλουν να ευχαριστήσουν όλους όσοι συμβάλλουν με τη στάση τους σε μία πιο καθαρή Αγία Παρασκευή».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet