Εξιχνιάστηκαν τέσσερις υποθέσεις αρπαγής τσαντών και πορτοφολιών σε Κηφισιά, Ηράκλειο Αττικής και Φιλοθέη
Φωτογραφία: freepik.com
Κοινωνία

Εξιχνιάστηκαν τέσσερις υποθέσεις αρπαγής τσαντών και πορτοφολιών σε Κηφισιά, Ηράκλειο Αττικής και Φιλοθέη

Ένας 45χρονος ημεδαπός, ο οποίος συνελήφθη στις 10 Ιουλίου ως μέλος συμμορίας προέβαινε συστηματικά σε κλοπές από καταστήματα στα Βόρεια Προάστια, εμπλέκεται και σε τέσσερις υποθέσεις αρπαγής τσαντών και πορτοφολιών που τελέστηκαν σε Κηφισιά, Ηράκλειο Αττικής και Φιλοθέη.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Ωρωπού, ο 45χρονος κατά τον τελευταίο μήνα διέπραττε κλοπές χρηματικών ποσών από ταμειακές μηχανές καταστημάτων στην περιοχή της Βορειοανατολικής Αττικής. Ο 45χρονος, επιβαίνοντας σε δίκυκλο μικρού κυβισμού, πρωινές και μεσημεριανές ώρες προσέγγιζε ανυποψίαστους πεζούς και άρπαζε αιφνιδιαστικά, ταχύτατα και με επιδεξιότητα τις τσάντες και τα πορτοφόλια που είχαν στην κατοχή τους, με τα θύματα να μην προλαβαίνουν να αντιδράσουν. Ακολούθως, εξασφάλιζε τη διαφυγή του, κινούμενος ανάμεσα από στενούς δρόμους ή δρόμους όπου υπήρχε κυκλοφοριακή συμφόρηση σε ώρες αιχμής.

Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ενώ ο 45χρονος ήδη βρίσκεται προφυλακισμένος σε κατάστημα κράτησης.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet