Αγαπάμε το Χαλάνδρι: Δημιουργικές λύσεις για θερινό κινηματογράφο
Πολιτική

Αγαπάμε το Χαλάνδρι: Δημιουργικές λύσεις για θερινό κινηματογράφο

Την ανάγκη λειτουργίας δημοτικού θερινού κινηματογράφου στο Χαλάνδρι επισημαίνει με ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη Αγαπάμε το Χαλάνδρι. Όπως αναφέρει, με βάση την πείρα από παλιότερα εγχειρήματα, μπορούν να υλοποιηθούν νέες ιδέες για το θέμα, τις οποίες αναπτύσσει.

Η πλήρης ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης έχει ως εξής:

«Καλοκαίρι και καλοκαιρινό σινεμά. Δύο έννοιες ταυτόσημες με την ελληνική πραγματικότητα. Μια όαση δροσιάς και πολιτισμού για όσους παραμένουν “εντός των τειχών”.

Είναι γνωστό σε όλους στην πόλη μας ότι δοκιμάστηκε πολλές φορές από απελθούσες Διοικήσεις του Δήμου μας η λειτουργία θερινού κινηματογράφου στα προαύλια των δημοτικών σχολείων μας κατά τους θερινούς μήνες. Παρά τη μεγάλη επιτυχία που είχε η λειτουργία τους, υπήρξαν συνδημότες μας οι οποίοι δεν αντιμετώπισαν με την απαιτούμενη ζέση αυτή την προσπάθεια, για διάφορους δικαιολογημένους ή αδικαιολόγητους λόγους.

Η Δημοτική Παράταξη Αγαπάμε το Χαλάνδρι και προσωπικά επανερχόμαστε πάνω στο θέμα αυτό, καθότι ήταν και προεκλογική μας δέσμευση, με συγκεκριμένη εναλλακτική πρόταση, που πιστεύουμε ότι θα βρει τους περισσότερους από τους συνδημότες μας θετικά διακείμενους.

Θα μπορούσαμε να ενεργοποιήσουμε την “Κάρτα Δημότη” για τους Χαλανδραίους με ένα ακόμα προνόμιο. Να γίνει μια κατ’ αρχήν συμφωνία με ένα θερινό κινηματογράφο από αυτούς τους υπέροχους που λειτουργούν στην πόλη μας και οι δημότες μας με την επίδειξη της αντίστοιχης κάρτας αντί εισιτηρίου γενικής εισόδου να πληρώνουν εκπτωτικό “εισιτήριο” προσυμφωνημένο από τον Δήμο και την επιχείρηση.

Εάν δε το εγχείρημα τύχει θετικής ανταπόκρισης την πρώτη σεζόν να εμπλουτίσουμε πέραν της μιας τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις. Το πρόγραμμα προτείνουμε να ισχύει από Δευτέρα έως Παρασκευή. Με αυτό τον τρόπο εξυπηρετούνται τόσο οι σινεφίλ δημότες μας, όσο ενισχύεται με ενδιαφέρον και ευαισθησία η τοπική επιχειρηματικότητα στον τομέα των δημόσιων θεαμάτων αυξάνοντας τους αριθμούς προσέλευσης των θεατών.

Άλλωστε, όπως έλεγε και Γουόλτ Ντίσνεϊ, “Κάνε αυτό που κάνεις τόσο καλά ώστε να θέλουν να ξαναέρθουν και να φέρουν και τους φίλους τους”».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet