«Κακός δαίμονας» ο Α.Ο. Πεύκης για τις γυναίκες του ΓΣΑΠ
Αθλητισμός

«Κακός δαίμονας» ο Α.Ο. Πεύκης για τις γυναίκες του ΓΣΑΠ

«Κακός δαίμονας» αποδείχτηκε η ομάδα του Α.Ο. Πεύκης για τη γυναικεία ομάδα του Γυμναστικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής (ΓΣΑΠ) αυτή τη χρονιά.

Ομάδα Γυναικών ΓΣΑΠ 2014-2015Η ομάδα της Αγίας Παρασκευής έχασε τη Δευτέρα 2 Μαρτίου από την αντίπαλη ομάδα, η οποία αποδείχτηκε πιο ψύχραιμη στα κρίσιμα σημεία του αγώνα, με σκορ Α.Ο. ΠΕΥΚΗΣ – ΓΣΑΠ 63-58 (56-56). Η ομάδα του ΓΣΑΠ ξεκίνησε πολύ νευρικά με απίστευτη αστοχία και κακή άμυνα, κι έτσι στο 9΄ του α΄ δεκαλέπτου το σκορ ήταν 17-03 σε βάρος της! Στο τελευταίο λεπτό πέτυχε πέντε πόντους, οι οποίοι ήταν ευεργετικοί για την ανάκαμψη της ομάδας. Επιθετικά τα πήγε καλά, καθώς πέτυχε 19 πόντους στο β΄ δεκάλεπτο, δέχθηκε όμως 18 πόντους κι έτσι μπήκε στο β΄ ημίχρονο με μειονέκτημα 8 πόντων. Στο γ΄ δεκάλεπτο η ομάδα έπαιξε άριστα σε άμυνα και επίθεση και πέρασε στο δ΄ δεκάλεπτο με έναν πόντο μπροστά στο σκορ. Δυστυχώς ο επιθετικός ρυθμός του ΓΣΑΠ έπεσε, έγιναν λάθη συνεχόμενα και έτσι το ματς έληξε ισόπαλο 56-56. Στο πεντάλεπτο της παράτασης επαναλήφθηκε το φαινόμενο του α΄ δεκαλέπτου με συνεχόμενα άστοχα σουτ και άστοχες βολές και έτσι οι γυναίκες της Αγίας Παρασκευής έχασαν ένα παιχνίδι που μπορεί να αποβεί μοιραίο για τους φετινούς στόχους της ομάδας.

Στη βαθμολογία ο ΓΣΑΠ παραμένει πρώτος με δεύτερη την Πέυκη και τρίτο τον Αμύντα διότι υπάρχει τριπλή ισοβαθμία (32 βαθμοί) στην οποία η ομάδα της Αγίας Παρασκευής υπερτερεί. Η συνέχεια του πρωταθλήματος προβλέπεται συναρπαστική.

Δεκάλεπτα: 17-08, 18-19, 12-21, 09-08, 07-02 (παράταση)

Α.Ο. ΠΕΥΚΗΣ (Κοντομηνάς, Ψυχουντάκης): Γαλιατσάτου 6(1), Κουρέτση 9, Καλατζή, Τσουμάνη 7, Μονογυιού, Κεμαβόρ 14(1), Γιακουμάτου 4, Παπάδη, Πετυχάκη 10(1), Βλάχου 2, Χαΐκάλη 8, Ψωμά 3(1).

ΓΣΑΠ (Αναγνωστόπουλος, Στρατάκος): Ρεντζεπέρη 12, Γκάνια, Χαρίτου5(1), Τσιαδή 4, Κούκη, Βελούδου 6, Λωσταράκου, Μαστρογιαννίδου 12, Πεσκατζίου, Γιουκάκη 17(2), Λαψάνα, Μερισιώτη.

Στις αγωνιστικές των άλλων ομάδων του ΓΣΑΠ τώρα:

Θετική παρουσία στον αγωνιστικό χώρο έδειξαν οι νεάνιδες του ΓΣΑΠ στον αγώνα με τον Γέρακα, παρ΄ ότι έχασαν με σκορ ΓΣΑΠ – ΓΕΡΑΚΑΣ 35-50.

Η ομάδα της Αγίας Παρασκευής ήταν λιγότερο αγχωμένη από τις προηγούμενες αγωνιστικές και με καλύτερο επίπεδο συνεργασίας χωρίς όμως να αποφευχθούν οι λάθος μεταβιβάσεις που αποτελούν την αχίλλειο πτέρνα των κοριτσιών. Η ομάδα έπαιξε πιο οργανωμένα σε επίθεση και άμυνα στο δεύτερο και τρίτο δεκάλεπτο, με τη διαφορά να μειώνεται στους 7 πόντους, όμως στο δ΄ δεκάλεπτο είχε επιθετική αφλογιστία και δίκαια ηττήθηκε. «Χρειαζόταν περισσότερη προσπάθεια και συγκέντρωση, αλλά και τύχη η ομάδα μας για να πλησιάσει στη νίκη», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του ΓΣΑΠ.

Δεκάλεπτα: 06-20, 09-06, 15-11, 05-13

ΓΣΑΠ (Πλαγιαννάκος): Λαψάνα 17, Λούκα, Κανιαδάκη 3(1), Τραυλού 1, Κούσινα 4, Κούτρη, Σιγιώργη, Σταθέλου, Ασημακοπούλου 10, Κούκη, Καράμπελα, Μπόλτση.

ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ (Σιλιώγκας): Γαβριελάτου 4(1) , Στεργίου , Δαμουλάκη 12(2), Σκούρα 18(2), Πετρόγιαννη, Γκόσιου, Αγιασοπούλου, Μελαχροινίδη 11, Διακάτου, Τότση 5, Δερμοσινόγλου, Βιντζηλαίου.

Η εμφάνιση της ομάδας των κορασίδων του ΓΣΑΠ με τον Άρη Πετρούπολης ήταν πολύ καλύτερη από το αντίστοιχο παιχνίδι του Α΄ γύρου αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να κερδίσει την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος. Τα κορίτσια της Αγίας Παρασκευής έκαναν ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, το κακό ξεκίνημα όμως της τρίτης περιόδου δεν τους επέτρεψε να διεκδικήσουν τη νίκη. Ο αγώνας έληξε με σκορ ΓΣΑΠ – ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 43-57.

Ύστερα από τα υπόλοιπα αποτελέσματα της αγωνιστικής, οι κορασίδες του ΓΣΑΠ χρειάζονται μόνο τη νίκη το προσεχές Σάββατο στον Γέρακα για να παραμείνουν στην κατηγορία. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία!

Δεκάλεπτα: 11-12, 10-13, 07-14, 15-18

ΓΣΑΠ (Πλαγιαννάκος): Ανδρικοπούλου, Αναγνώστου, Πλωτά, Μαμαλίγκα, Σφήκα, Καρτάκη, Κανιαδάκη, Μπουρδάρα, Κούκη, Λαχανά.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Αγγελή): Χριστοπούλου, Δακλάδα, Μαρίνη, Ζαχαροπούλου, Εεαγγελάτου Α., Καραμπάτσου, Ευαγγελάτου Ν., Παππά, Φασούρα, Δακίδη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet