Τα «Ελευσίνεια Μυστήρια»… ταξιδεύουν στο Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης
ΟΤΑ

Τα «Ελευσίνεια Μυστήρια»… ταξιδεύουν στο Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ηλιούπολης 2024, στο Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης «Δ. Κιντής», η Θεατρική Ομάδα ΡΟΔΑ παρουσιάζει τα «Ελευσίνεια Μυστήρια», σε σκηνοθεσία Μαρίας Περετζή, την Παρασκευή 13 και το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, ώρα 9 μ.μ.

Με τη μνημειώδη φαντασμαγορική παράστασή της, η ΡΟΔΑ ζωντανεύει την ουσία και το βαθύτερο νόημα των εννέα ημερών της πιο φημισμένης τελετουργίας των αρχαίων χρόνων, των Μεγάλων Μυστηρίων της Ελευσίνας. Αρχίζοντας με την αναπαράσταση της Μεγάλης Πομπής που ξεκινούσε από την Αθήνα, η μουσική παράσταση αναβιώνει τις ιερές παραδόσεις των Τελετών, δίνοντας στους θεατές την ευκαιρία να ζήσουν στιγμές μοναδικής εμπειρίας και άμεσης συμμετοχής στη δόνηση της Ελευσίνιας μυητικής διαδικασίας.

Οι παραστάσεις της ΡΟΔΑ τελούν πλέον υπό την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, και του Διεθνούς Οργανισμού INTERNATIONAL ACTION ART.

Εισιτήρια: 20€, 15*€  (*για φοιτητές, συνταξιούχους, ΑμεΑ και παιδιά)

Προπώληση: https://www.more.com/theater/festival/eleusinia-mystiria-1/ και βιβλιοπωλείο «ΠΕΡΙ ΒΙΒΛΙΟΥ»,  Ελευθερίου Βενιζέλου 138, Ηλιούπολη.

Κρατήσεις στους τηλ. αριθμούς: 210 2836763 και 693 7422456.

Δείτε αναλυτική ανακοίνωση για την παράσταση:

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet