Στο Πρόγραμμα «Άθληση για Όλους» εντάχθηκε η Αγία Παρασκευή
Αθλητισμός

Στο Πρόγραμμα «Άθληση για Όλους» εντάχθηκε η Αγία Παρασκευή

Ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ) ενημερώνει τους δημότες ότι, ύστερα από εισήγηση του υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή, υπεγράφη την Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015 κοινή υπουργική απόφαση, με την οποία εγκρίθηκε η εκτέλεση, μεταξύ άλλων και στον Δήμο Αγίας Παρασκευής, των Προγραμμάτων Άθλησης για Όλους (ΠΑγΟ), με βάση το σχετικό πλαίσιο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (ΓΓΑ).

Ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη των Προγραμμάτων θα γίνει σε συνεννόηση με τους τοπικούς φορείς, ώστε αυτά να ενταχθούν δημιουργικά και αποδοτικά στον ήδη εκτελούμενο συνολικό σχεδιασμό τού Οργανισμού, προς όφελος των δημοτών.

Στην εκτέλεση των Προγραμμάτων θα απασχοληθούν εννέα (9) πτυχιούχοι Φυσικής Αγωγής (γυμναστές) (δείτε τον πίνακα των θέσεων), η διαδικασία πρόσληψης των οποίων θα ξεκινήσει αμέσως σύμφωνα με τις σχετικές ρυθμίσεις, με πλήρη δημοσιότητα και διαφάνεια της σχετικής Προκήρυξης.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού υπενθυμίζει», αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΠΑΟΔΑΠ, «ότι η συγκεκριμένη έγκριση Προγραμμάτων Άθλησης για όλους και πτυχιούχων – γυμναστών επετεύχθη έπειτα από ολοκληρωμένο φάκελο, τον οποίο κατήρτισε και κατέθεσε τον Οκτώβριο 2014, λίγες μόλις ημέρες αφότου είχε αναλάβει τα καθήκοντά του το νέο Δ.Σ. του Οργανισμού με την ταχεία συνδρομή της Υπηρεσίας, η οποία και έκτοτε παρακολουθούσε την πορεία του».

Στην ανακοίνωση συμπληρώνεται ότι, «Με την έγκριση αυτή, ο ΠΑΟΔΑΠ επανασυνδέεται με τη ΓΓΑ, μετά από τρία χρόνια αποχής και αδιαφορίας εκ μέρους της απελθούσας διοίκησης, η οποία δεν υπέβαλε αιτήσεις συμμετοχής στα Προγράμματα, με τον ανυπόστατο ισχυρισμό ότι η ΓΓΑ δεν αποπλήρωνε τη συμμετοχή της. Το νέο Δ.Σ. του Οργανισμού δεσμεύεται να προωθήσει εντατικά στο μέλλον τα Προγράμματα και να αξιοποιήσει κάθε παρεχόμενη ευκαιρία».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet