Δενδροφυτεύθηκε το προαύλιο του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου στο Κοντόπευκο
Κοινωνία

Δενδροφυτεύθηκε το προαύλιο του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου στο Κοντόπευκο

Με στόχο την αποκατάσταση της ζημιάς που είχε προκληθεί στο προαύλιο του Ιερού Ναού Αγ. Δημητρίου στο Κοντόπευκο, εξαιτίας της παράνομης κοπής δέντρων, ο Δήμος Αγίας Παρασκευής, όπως είχε δεσμευθεί, ολοκλήρωσε προ ημερών τη σχετική δεντροφύτευση στο χώρο. Με κριτήριο μάλιστα την περαιτέρω ενίσχυση του πρασίνου που είχε χαθεί, χωροθετήθηκαν και φυτεύτηκαν παραπάνω δέντρα από αυτά που είχαν κοπεί.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, τα δέντρα είχαν κοπεί από κάποιους παράνομα, χωρίς να έχει προηγηθεί σχετική ενημέρωση και άδεια από τις αρμόδιες δημοτικές υπηρεσίες.

Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Μυλωνάκης επεσήμανε σχετικά: «Συνεπείς στη δέσμευση μας πως η ζημιά θα αποκατασταθεί και έχοντας ως πάγια προτεραιότητα την ενίσχυση του πρασίνου στην πόλη, ολοκληρώσαμε την δεντροφύτευση στο προαύλιο του Ναού του Αγ. Δημητρίου. Όπως θα θυμάστε προ μηνών κάποιοι εντελώς παράνομα και χωρίς να ενημερώσουν τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου έκοψαν τα δέντρα που υπήρχαν στο προαύλιο. Αμέσως ξεκινήσαμε έρευνες για τον υπαίτιο αυτής της παράνομης πράξης, οι οποίες συνεχίζονται. Θα ήθελα να υπογραμμίσω για άλλη μία φορά πως δεν θα υπάρχει η παραμικρή ανοχή σε τέτοιου είδους φαινόμενα. Ουδείς είναι υπεράνω του νόμου και δεν μπορεί να προβαίνει σε ενέργειες που είναι εις βάρος του περιβάλλοντος και της ποιότητας ζωής των πολιτών».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet