Συνεχίζεται η προμήθεια νέων κάδων απορριμμάτων και ανακύκλωσης στο Μαρούσι
Κοινωνία

Συνεχίζεται η προμήθεια νέων κάδων απορριμμάτων και ανακύκλωσης στο Μαρούσι

Συνεχίζεται η διαδικασία προμήθειας των 1.830 νέων κάδων απορριμμάτων και ανακύκλωσης του Δήμου Αμαρουσίου. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, μετά την παραλαβή 650 νέων πιστοποιημένων κάδων απορριμμάτων (πράσινων) νέας γενιάς από τη Διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, παραδόθηκαν ακόμη 732 μπλε κάδοι ανακύκλωσης. Στην εν λόγω προμήθεια αναμένεται η παραλαβή ακόμα 148 πράσινων και 68 μπλε.

Υπενθυμίζεται πως κατά την προηγούμενη θητεία 2019-2023 η δημοτική αρχή, είχε προχωρήσει στην προμήθεια και εγκατάσταση στις γειτονιές 1.100 νέων κάδων απορριμμάτων και ανακύκλωσης και επιπλέον στην προμήθεια 23 νέων οχημάτων και μηχανημάτων έργου για τις ανάγκες καθαριότητας και εξωτερικών συνεργείων.

Ο δήμαρχος Θ. Αμπατζόγλου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Οι υπηρεσίες μας δίνουν καθημερινά μία μάχη για να είναι η πόλη καθαρή και να ανταποκρίνεται με επιτυχία στις μεγάλες ανάγκες και τη βαριά υπερτοπική χρήση. Σε αυτή την προσπάθεια όλοι πρέπει να είναι συνεπείς και να σέβονται τον κανονισμό καθαριότητας. Ο Δήμος κάνει το καθήκον του και βρίσκεται σε πολύ υψηλό επίπεδο ιδιαιτέρως σε σχέση με παλαιότερα έτη. Η συνδρομή των δημοτών απαραίτητη σε αυτή τη συλλογική προσπάθεια».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet