Συνάντηση Συλλόγου Εργαζομένων με τον γ.γ. Διοικητικής Μεταρρύθμισης
Κοινωνία

Συνάντηση Συλλόγου Εργαζομένων με τον γ.γ. Διοικητικής Μεταρρύθμισης

Συνάντηση εκπροσώπων του Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου με τον γενικό γραμματέα Διοικητικής Μεταρρύθμισης Δημήτρη Τσουκαλά πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 4 Μαρτίου.

Στο επίκεντρο της εποικοδομητικής συζήτησης, που διεξήχθη σε πολύ θετικό κλίμα, όπως μας ενημερώνει η σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου, ήταν θέματα που αφορούσαν τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και κυρίως η επαναπρόσληψη και επιστροφή των συναδέλφων που οδηγήθηκαν στην απόλυση και στη διαθεσιμότητα, η κατάργηση του Ν.4250/14 που αφορά στην «αξιολόγηση» και τον επανέλεγχο μετατροπής των συμβάσεων και η παύση κάθε ποινικής ή πειθαρχικής διαδικασίας σε όσους εργαζόμενους ή αιρετούς αρνήθηκαν την εφαρμογή του άρθρου 42, η ανάγκη για μόνιμη και σταθερή εργασία και η κατάργηση των ελαστικών σχέσεων εργασίας κάθε μορφής, το θέμα της άσκησης–εξάντλησης ένδικων μέσων από διοικήσεις δήμων κατά συναδέλφων οι οποίοι έχουν δικαιωθεί με δικαστικές αποφάσεις κ.ά.

Στη συνάντηση συμμετείχαν η πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου Σοφία Κορωναίου, ο αντιπρόεδρος Γιάννης Χάιλας, η γραμματέας  Στέλλα Λίτινα και ο Νίκος Αράμπαλης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet