Λαϊκή Συσπείρωση: “Η διοίκηση Σταθόπουλου σε δρόμους επικίνδυνους
Πολιτική

Λαϊκή Συσπείρωση: “Η διοίκηση Σταθόπουλου σε δρόμους επικίνδυνους

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Αγίας Παρασκευής καταδικάζει τις απειλές διώξεων που, όπως υποστηρίζει, υιοθετεί ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΠ Σωτήρης Παπαμιχαήλ, “με την πλήρη κάλυψη του δημάρχου Γιάννη Σταθόπουλου“, εναντίον τοπικού ιστοτόπου που φιλοξένησε άρθρο του πρώην δημοτικού συμβούλου Σπύρου Παπασπύρου για τον εν λόγω Οργανισμού.

Στη σχετική ανακοίνωσή του ο κ. Ανδρέας Γκιζιώτης αναφέρει:

Από πότε απειλούνται με διώξεις και μηνύσεις οι απόψεις που εκφράζουν και η κριτική που ασκούν πολιτικά πρόσωπα, εκπρόσωποι παρατάξεων και πρώην δημοτικοί σύμβουλοι και μάλιστα με κόσμιο τρόπο και πολιτικά επιχειρήματα, καθώς και μέσα ενημέρωσης που τις φιλοξενούν, από τον πρόεδρο του ΠΑΟΔΑΠ  Σ. Παπαμιχαήλ, με την πλήρη κάλυψη αν όχι και ενθάρρυνση από τον δήμαρχο Γ. Σταθόπουλο;

Θα ήταν φρονιμότερο για τη διοίκηση του Δήμου να επιχειρηματολογεί για όποιο έργο εκτελεί, για το πόσο διεκδικεί λύσεις από την κεντρική εξουσία, για την νέα ποιότητα στη διοίκηση που υποσχέθηκε, από το να παρελθοντολογεί, να αποδέχεται τη λογική της “αναμονής” στην πολιτική της λιτότητας που συνεχίζεται προς την αυτοδιοίκηση, από το να ποινικοποιεί την αντίθετη πολιτική άποψη περπατώντας σε δρόμους επικίνδυνους και αντιδημοκρατικούς.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet