Η “Παραμυθοπαρέα” απόλαυσε “Το κρυφτό της χαράς”
Πολιτισμός

Η “Παραμυθοπαρέα” απόλαυσε “Το κρυφτό της χαράς”

Η “Παραμυθοπαρέα” του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου συναντήθηκε στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Μάρτιος Τεχνών 2015»,την Κυριακή 15 Μαρτίου και απόλαυσε το νέο παραμύθι της Μαριλένας Καββαδά με τίτλο «Το κρυφτό της χαράς», μέσα από μια δραματοποιημένη αφήγηση και τη συμμετοχή των παιδιών σε ποικίλες δραστηριότητες έμπνευσης, δημιουργίας και μάθησης, παρέα με τη συγγραφέα και την Καλλιτεχνική & Παιδαγωγική Ομάδα «Μαγικό Κοχύλι».

Τη χαρούμενη ατμόσφαιρα μοιράστηκε μαζί με τα παιδιά της “Παραμυθοπαρέας” ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ο οποίος επανέλαβε την υποστήριξη της δημοτικής αρχής στην εξαιρετική αυτή δράση, που μέσα από τη παιχνίδι ωθεί την παιδική ομάδα στη φιλαναγνωσία, στη δημιουργική έκφραση και στην καλλιέργεια της φαντασίας. Παρούσα στη συνάντηση ήταν και η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού Ρένα Χαλιώτη.

Στα τραγούδια του παραμυθιού συμμετείχαν ο Παντελής Θαλασσινός και ο Γιώργος Μπαγιώκης, σε μουσική του Νίκου Παπαδογιώργου, ενώ την εικονογράφηση του βιβλίου υπογράφει η Λήδα Βαρβαρούση.

Οι εκδηλώσεις «Μάρτιος Τεχνών 2015» συνεχίζονται την Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015 με τη συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου «Ταξιδεύοντας στην Ελλάδα, στο αμφιθέατρο του υπουργείου Υγείας και ώρα 19:30.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet