Στον χορό του Συλλόγου «Άγιος Γεώργιος Γκιούλμπαξε» παρέστη ο Δ. Στεργίου
Πολιτισμός

Στον χορό του Συλλόγου «Άγιος Γεώργιος Γκιούλμπαξε» παρέστη ο Δ. Στεργίου

Στην ετήσια χοροεσπερίδα του Μικρασιατικού Πολιτιστικού Συλλόγου Μελισσίων «Άγιος Γεώργιος Γκιούλμπαξε» παρευρέθηκε ο δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης στο κέντρο «Μαγγίνας» της Δημοτικής Κοινότητας Μελισσίων.

Στον χαιρετισμό του ο δήμαρχος συνεχάρη το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, ευχαρίστησε την απερχόμενη διοίκηση του κ. Βασιλείου Ροσταδάκη για την άριστη συνεργασία και επεσήμανε, «την ανάγκη συνεχούς προσπάθειας σε όλους τους τομείς για τη στήριξη της βαριάς εθνικής ιστορικής και πολιτισμικής Ιστορίας για την πόλη και την πατρίδα του Συλλόγου Γκιούλμπαξε».

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης ο πρόεδρος του Συλλόγου Παναγιώτης Γκατζόλης, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ευαγγελία Μπουσίου-Μοσχοπούλου, οι αντιδήμαρχοι Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου και Ηλίας Τσουχνικάς, ο πρόεδρος του ΟΚΠΑ Άγγελος Παλαιοδήμος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Σεβαστός Βορέας και Παναγιώγης Μούστρης, ο πρόεδρος της Δ.Κ. Μελισσίων Γεώργιος Βορέας, ο τοπικός σύμβουλος Γεώργιος Μαγιάτης και ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Πελοποννησίων Πεντέλης Νικόλαος Καμπέρης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet