Πέραν προσδοκίας η συμμετοχή στο bazaar της Ιματιοθήκης Λυκόβρυσης-Πεύκης
Κοινωνία

Πέραν προσδοκίας η συμμετοχή στο bazaar της Ιματιοθήκης Λυκόβρυσης-Πεύκης

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η συμμετοχή των δημοτών Λυκόβρυσης και Πεύκης στο bazaar που πραγματοποιήθηκε στις 17, 18 και 19 Μαρτίου, στη Δημοτική Ιματιοθήκη της πόλης.

Περισσότεροι από 150 δημότες, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος Κοινωνικής Πολιτικής, Άννα Ασπραδάκη, εξυπηρετήθηκαν από τις εθελόντριες βρίσκοντας ρούχα που είχαν ανάγκη. Η ποσότητα που τους δόθηκε σε ανδρικά, γυναίκεια και παιδικά ρούχα, ήταν απεριόριστη. Επίσης δόθηκαν και παιχνίδια, που υπήρχαν διαθέσιμα.

Από την Τρίτη 31 Μαρτίου θα είναι και πάλι ανοιχτή η Ιματιοθήκη κάθε Τρίτη και Πέμπτη από τις 9:00 έως τις 13:00. Θα δίνονται πλέον καλοκαιρινά ρούχα και υποδήματα, ενώ υπάρχουν και λευκά είδη αλλά και οικιακά σκευή για τους ωφελούμενους της κοινωνικής δομής που τα χρειάζονται.

Η εντεταλμένη σύμβουλος καλεί όποιον έχει αντικείμενα ή ρούχα στη διάθεση του που δεν τα χρειάζεται, να τα πάει στην οδό Ρίμινι 10, στη Λυκόβρυση καθώς και να επικοινωνήσει με τις εθελόντριες της Ιματιοθήκης στους αριθμούς τηλεφώνου 6980 606564 και 6980 537736.

Παράλληλα, η κ. Ασπραδάκη, στην ανακοίνωσή της, ευχαριστεί όλες τις εθελόντριες της δομής, «οι οποίες καθημερινά αγωνίζονται με διακριτικότητα και ευαισθησία, αλλά και με σκληρή δουλειά προκειμένου να παραλάβουν οι συνδημότες μας ρουχισμό σε άριστη κατάσταση».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet