Δύο συζητήσεις για τις αντικειμενικές αξίες διοργανώνει ο Δήμος Πεντέλης
Κοινωνία

Δύο συζητήσεις για τις αντικειμενικές αξίες διοργανώνει ο Δήμος Πεντέλης

Δύο συζητήσεις – διαβουλεύσεις για τις αντικειμενικές αξίες διοργανώνει ο Δήμος Πεντέλης τη Δευτέρα 20 Απριλίου 2015 και ώρα 7:00 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελισσίων και τη Δευτέρα 27 Απριλίου 2015 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημοτικού Καταστήματος Πεντέλης.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση του Δήμου:

Η διοίκηση του Δήμου Πεντέλης θεωρεί σημαντικότατο το θέμα της αναπροσαρμογής  των αντικειμενικών αξιών στις σημερινές πραγματικές αξίες.  

Προς τούτο είχε ήδη ανακοινώσει πως θα θέσει το θέμα σε διαβούλευση, καθ΄ όσον οι αποφάσεις για ένα τόσο σοβαρό θέμα δεν μπορεί να μην λάβουν υπόψη τους, τις απόψεις των πολιτών.

Εξάλλου είναι μία ευκαιρία καθώς το θέμα είναι σημαντικό, να τεθούν σε εφαρμογή θεσμοί που προάγουν τη Δημοκρατία.

Συνεπής λοιπόν στις εξαγγελίες της η δημοτική αρχή Πεντέλης, θέτει σε εφαρμογή θεσμούς που προάγουν τη Δημοκρατία και φέρνουν τον πολίτη συμμέτοχο στη διαμόρφωση αποφάσεων που τον αφορούν, διοργανώνοντας τις παρακάτω εκδηλώσεις:

1. Ανοικτή συζήτηση-διαβούλευση σχετικά με τις αντικειμενικές αξίες της Δημοτικής Ενότητας Μελισσίων, τη Δευτέρα 20 Απριλίου 2015 και ώρα 7:00 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελισσίων.

2. Ανοικτή συζήτηση-διαβούλευση σχετικά με τις αντικειμενικές αξίες της Δημοτικής Ενότητας Πεντέλης και της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Πεντέλης τη Δευτέρα 27 Απριλίου 2015 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημοτικού Καταστήματος Πεντέλης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet