Συνεδρίαση Κοινοτικού Συμβουλίου Κηφισιάς στις 15/4
Πολιτική

Συνεδρίαση Κοινοτικού Συμβουλίου Κηφισιάς στις 15/4

Συνεδριάζει το Κοινοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς την Τετάρτη 15 Απριλίου 2015, στις 18:30, στο δημαρχείο Κηφισιάς, Διονύσου και Μυρσίνης.

Στην ημερήσια διάταξη θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα:

  1. Χορήγηση Άδειας Χρήσης Μουσικών Οργάνων στο κατάστημα, που βρίσκεται στην οδό Λεβίδου αρ. 11, στην Κηφισιά, στην εταιρεία με την επωνυμία SUBA SUSHI IKE.
  2. Χορήγηση Άδειας Χρήσης Μουσικών Οργάνων στο κατάστημα, που βρίσκεται στην οδό Χαρ. Τρικούπη αρ. 92, στην Κηφισιά, στην Παπουτσή Αικατερίνη του Αρίσταρχου, με διακριτικό τίτλο «ΣΠΑΓΓΟΣ».
  3. Χορήγηση προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος Επιχείρηση λιανικής και χονδρικής διάθεσης τροφίμων (Ιχθυοπωλείο), επί της οδού Ελαιών αρ. 34, στην Κηφισιά, στην ατομική επιχείρηση με την επωνυμία ΑΝΔΡΩΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ.
  4. Χορήγηση προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος Επιχείρηση μαζικής εστίασης πρόχειρου γεύματος (κυλικείο για την εξυπηρέτηση των χρήσεων του κτιρίου και μόνο κατά τις ώρες λειτουργίας τους), σε χώρο της Β πτέρυγας του επιπέδου Ο (ισογείου) του κτηρίου επί του 17ου χλμ. Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας και των οδών Καλαμάτας, Αμαλιάδος, Καλαβρύτων και Αηδόνων, στην εταιρεία με την επωνυμία Σ. ΚΟΥΤΡΟΔΗΜΟΣ & ΣΙΑ ΕΕ
  5. Χορήγηση προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος κατάστημα παροχής υπηρεσιών υγειονομικού ενδιαφέροντος (κομμωτήριο-περιποίηση χεριών ποδιών), επί της οδού Σωκράτους αρ. 1 στην Κηφισιά, στην κ. Μάρκου Δήμητρα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet