Αφιέρωμα στον Κ. Καβάφη
Πολιτισμός

Αφιέρωμα στον Κ. Καβάφη

Ο Πολιτιστικός Όμιλος Πεντέλης, σε συνεργασία με το Λύκειο Νέας Μάκρης, διοργάνωσαν ένα μουσικοποιητικό αφιέρωμα προς τιμήν του μεγάλου Αλεξανδρινού ποιητή Κωνσταντίνου Καβάφη, το οποίο παρουσιάστηκε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του δημοτικού καταστήματος της Δημοτικής Κοινότητας Πεντέλης, το απόγευμα της Κυριακής 19 Ιανουαρίου.

«Όταν το σχολείο παράγει πολιτισμό και οι μαθητές με τους δασκάλους συνεργάζονται και αλληλεπιδρούν, μέσα από καινοτόμες δράσεις, τα αποτελέσματα είναι σπουδαία. Και το αφιέρωμα των μαθητών στον Κωνσταντίνο Καβάφη ήταν μια ανάσα πολιτισμού για όλους, τη δύσκολη περίοδο που περνάμε», αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του ο Δήμος Πεντέλης.

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Δημήτρης Στεργίου – Καψάλης, ο οποίος παραβρέθηκε στην εκδήλωση συνεχάρη την πρόεδρο και τα μέλη Πολιτιστικού Ομίλου Πεντέλης για την πρωτοβουλία τους αυτή, «η οποία συμβάλλει στην ανάπτυξη της διαδημοτικής συνεργασίας και σε επίπεδο πολιτισμού και ευχήθηκε στους μαθητές να συνεχίσουν τις αναζητήσεις τους μέσα από πολιτιστικές δράσεις, για την ενδυνάμωση και ανάπτυξη της προσωπικότητάς τους», όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, εκτός του δημάρχου Πεντέλης, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ευαγγελία Μπουσίου, οι αντιδήμαρχοι Άντα Μπούσουλα και Θεόδωρος Αποστολόπουλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Λευτέρης Κοντουλάκος και Κώστας Μωρατης, δάσκαλοι και γονείς των μαθητών, καθώς και πολλοί φίλοι του Πολιτιστικού Ομίλου Πεντέλης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet