Ο ΓΣΑΠ ευχαριστεί για τη στήριξη στην Ομάδα Γυναικών
Αθλητισμός

Ο ΓΣΑΠ ευχαριστεί για τη στήριξη στην Ομάδα Γυναικών

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γυμναστικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής (ΓΣΑΠ) ευχαριστεί τις αθλήτριες, τους γονείς τους και όλα τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου για τη συμπαράστασή τους τη βραδιά του τελικού στην οποία η γυναικεία ομάδα του ΓΣΑΠ κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α΄ ΕΣΚΑ και εξασφάλισε την άνοδό της στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

Ακολουθεί η ευχαριστήρια επιστολή του Συλλόγου:

Το Δ.Σ. του ΓΣΑΠ θέλει να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες του προς όλες τις αθλήτριες των ακαδημιών μας και όλων των υποδομών, όλους τους γονείς των αθλητριών και όλα τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου για την αμέριστη συμπαράστασή τους στους αγώνες της ομάδας γυναικών του ΓΣΑΠ και ιδιαίτερα στον τελικό της Δευτέρας 27/04/2015. Η συγκινητική υποστήριξή σας από τις κερκίδες του γηπέδου σας έκανε να είστε ο ΕΚΤΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ της ομάδας, ο αποφασιστικός εκείνος παράγοντας που έδωσε φτερά στα κορίτσια μας για να πετύχουν την ανατροπή και τη μεγάλη νίκη.

Ακόμα θέλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια και όλους εκείνους τους ανθρώπους του μπάσκετ (προπονητές, παράγοντες και αθλήτριες άλλων σωματείων, παλαίμαχες αθλήτριες του Συλλόγου μας), οι οποίοι βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου μας και με την παρουσία τους πρόσφεραν ιδιαίτερο κύρος στην προσπάθειά μας και στην επίτευξη του τελικού στόχου.

Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                         Ο Γραμματέας

Γεώργιος Καράμπελας              Σταύρος Σταύρου

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet