Μονοδρομούνται οι οδοί Αγ. Μαρίνας & Περικλέους στα Μελίσσια
Ποιότητα Ζωής

Μονοδρομούνται οι οδοί Αγ. Μαρίνας & Περικλέους στα Μελίσσια

Μονοδρομείται η οδός Αγίας Μαρίνας και η οδός Περικλέους στα Μελίσσια. Συγκεκριμένα η Αγίας Μαρίνας θα είναι μόνο άνοδος και η Περικλέους μόνο κάθοδος.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση του Δήμου Πεντέλης:

Συνέπειας και ανταπόκρισης λόγων και έργων συνέχεια (κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Αγίας Μαρίνας και Περικλέους της Δημοτικής Κοινότητας Μελισσίων)

Η διοίκηση Στεργίου πιστή στις εξαγγελίες της και στο πρόγραμμά της σε εφαρμογή της με αρ. 250/2014 Απόφασης του Δ.Σ. Πεντέλης η οποία εγκρίθηκε με την με αρ. πρωτ. 1657/1100/27-47-2015 απόφαση έγκρισης κυκλοφοριακών ρυθμίσεων του γ.γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής σας ενημερώνει ότι: 

  • Την Παρασκευή 15 Μαΐου 2015 από τις 8:00 έως τις 13:00 θα υλοποιηθεί επί εδάφους η σήμανση της μελέτης επί των οδών Αγίας Μαρίνας και Περικλέους στη Δημοτική Κοινότητα Μελισσίων του Δήμου Πεντέλης.
  • Οι νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή ρυθμίζουν την οδό Αγίας Μαρίνας ΜΟΝΟ ΑΝΟΔΟ και την οδό Περικλέους ΜΟΝΟ ΚΑΘΟΔΟ, όπως η  σχετική σήμανση επί των οδών αυτών.

Συνεχίζουμε με βάση τις δεσμεύσεις μας για την ολοκλήρωση των κυκλοφοριακών αλλαγών που απαιτούνται στη Δημοτική Κοινότητα Μελισσίων.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet