Την επαναπρόσληψη 4 παιδαγωγών ζητεί η Λαϊκή Συσπείρωση Πεντέλης
Κοινωνία

Την επαναπρόσληψη 4 παιδαγωγών ζητεί η Λαϊκή Συσπείρωση Πεντέλης

Παράσταση διαμαρτυρίας στη διοίκηση του Δήμου Πεντέλης πραγματοποίησαν η Λαϊκή Συσπείρωση Πεντέλης και η Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία προκειμένου να επαναπροσληφθούν τέσσερις παιδαγωγοί του Δήμου.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Πεντέλης:

Αντιπροσωπεία της Λαϊκής Συσπείρωσης και της Δημοκρατικής Αγωνιστικής Συνεργασίας (ΔΑΣ) πραγματοποίησαν την Τρίτη 12 Μαΐου 2015 παράσταση διαμαρτυρίας στη διοίκηση του Δήμου Πεντέλης απαιτώντας την επαναπρόσληψη  των τεσσάρων παιδαγωγών.

Πρόκειται για τέσσερις συναδέλφισσες που σύρθηκαν στα δικαστήρια από την πολιτική της διοίκησης του Δήμου για το δικαίωμα τους στη ΜΟΝΙΜΗ και ΣΤΑΘΕΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ. Και ενώ κέρδισαν δύο δικαστικές μάχες (ασφαλιστικά και κύρια αγωγή) και αντί η διοίκηση του Δήμου να τις επαναπροσλάβει, προχωράει σε έφεση.

Για μια ακόμα φορά αποδεικνύεται ότι ο κύριος Στεργίου αλλά και συνολικότερα η διοίκηση του Δήμου Πεντέλης, γνήσιος εκφραστής των πολιτικών των κυβερνήσεων αλλά και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει υιοθετήσει και εφαρμόσει το σύνολο των αντεργατικών αντιλαϊκών πολικών. Στόχος τους η πλήρης καταπάτηση των δικαιωμάτων των εργαζομένων και η αντικατάσταση του μόνιμου προσωπικού με ευέλικτες μορφές εργασίας, σκοπός τους η αποδιοργάνωση των υπηρεσιών με απώτερο στόχο την ιδιωτικοποίησή τους.

Καλούμε τους εργαζόμενους να βγάλουν συμπεράσματα για τον ρόλο της δημοτικής αρχής, να μην υποκύψουν, αντιθέτως να πεισμώσουν και να διεκδικήσουν ότι τους ανήκει.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet