Ο Τ. Μαυρίδης σε φιλανθρωπικό bazaar της Ελληνοαγγλικής Αγωγής
Κοινωνία

Ο Τ. Μαυρίδης σε φιλανθρωπικό bazaar της Ελληνοαγγλικής Αγωγής

Για μια ακόμη χρονιά ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης παρευρέθη στο καθιερωμένο Εορταστικό – Φιλανθρωπικό Bazaar της Ελληνοαγγλικής Αγωγής, την Κυριακή 17 Μαΐου 2015 στον χώρο του Σχολείου.

Πρόκειται για μια ημέρα με πολλά events, παιχνίδια, φαγητό και πολλές κατασκευές που δημιούργησαν με πολλή αγάπη τα παιδιά με τους δασκάλους τους και πουλήθηκαν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Όλα τα έσοδα καθώς και τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν, διατέθηκαν σε φιλανθρωπικές οργανώσεις ενώ πραγματοποιήθηκε επίσης η 3η Εθελοντική Αιμοδοσία με στόχο την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος για τους μαθητές, τους γονείς και τους εργαζόμενους της Ελληνοαγγλικής Αγωγής.

Ο κ. Μαυρίδης συνομίλησε για αρκετή ώρα με τον ιδιοκτήτη και διευθυντή του σχολείου Χριστόδουλο Κακαδιάρη, ο οποίος δήλωσε, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, ιδιαίτερα συγκινημένος και από τη φετινή παρουσία του δημάρχου στο Bazaar του σχολείου.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης ευχαρίστησε τον κ. Κακαδιάρη γιατί κάποια από τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν κατά τη διάρκεια του Bazaar θα διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο τις κοινωνικές δομές του Δήμου. «Ευχαριστώ πολύ την Ελληνοαγγλική Αγωγή, τους μαθητές, τους δασκάλους τους, αλλά και τους γονείς για αυτή την όμορφη πρωτοβουλία τους που αποδεικνύει έντονα την αγάπη τους προς τον συνάνθρωπό μας και την αλληλεγγύη που πρέπει να διακατέχει όλους μας απέναντι σε όσους μας έχουν ανάγκη. Οποιαδήποτε προσφορά μικρή ή μεγάλη αποτελεί εξαιρετική ενίσχυση στην προσπάθειά μας. Τους ευχαριστώ θερμά», δήλωσε, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, ο κ. Μαυρίδης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet