Οι μαθητές Δημοτικού του Χαλανδρίου αγωνίζονται στα «Ευριπίδεια 2015»
Αθλητισμός

Οι μαθητές Δημοτικού του Χαλανδρίου αγωνίζονται στα «Ευριπίδεια 2015»

Ο Δήμος Χαλανδρίου διοργανώνει για δέκατη χρονιά αγώνες στίβου για τους μαθητές-τριες των δημοτικών σχολείων του Δήμου, με την ονομασία «Ευριπίδεια 2015».

Οι αγώνες θα διεξαχθούν την Κυριακή 24 Μαΐου 2015, στις 17:00, στο Αθλητικό Κέντρο του Δήμου Χαλανδρίου  «Ν. Πέρκιζας» στη Λ. Πεντέλης 146.

Τα αγόρια θα αγωνιστούν στα αγωνίσματα μήκος (άλμα), 60 μέτρα (ταχύτητα), μπαλάκι (ρίψη), 400 μέτρα (αντοχή), 8×50 μέτρα (σκυταλοδρομία). Τα κορίτσια θα αγωνιστούν στα αγωνίσματα μήκος (άλμα), 60 μέτρα (ταχύτητα), μπαλάκι (ρίψη), 400 μέτρα (αντοχή), 8×50 μέτρα (σκυταλοδρομία).

Στους αγώνες έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι μαθητές και οι μαθήτριες που φοιτούν  στα Δημοτικά σχολεία του Δήμου Χαλανδρίου, Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης. Ο κάθε μαθητής ή μαθήτρια έχει το δικαίωμα συμμετοχής σε ένα μόνο αγώνισμα και στην ομάδα της σκυτάλης.

Στα παιδιά που θα συμμετάσχουν στους αγώνες θα παρέχεται ασφάλεια προσωπικού ατυχήματος. Κατά τη διάρκεια των αγώνων θα υπάρχει στην εγκατάσταση ασθενοφόρο και γιατρός.

Ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος και ο αντιδημάρχου Πολιτισμού –Αθλητισμού Σέργιος Γκάκας χαιρετίζουν τα «Ευριπίδεια 2015» με την ακόλουθη δήλωση, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου:

«Μετά από συντονισμένες ενέργειες της διοίκησης και των υπηρεσιών του Δήμου, το Δημοτικό Αθλητικό κέντρο “Ν. Πέρκιζας” απέκτησε για πρώτη φορά άδεια λειτουργίας αθλητικών εγκαταστάσεων.

»Έτσι, μετά από έναν χρόνο απουσίας, τα “Ευριπίδεια” επιστρέφουν.

»Περιμένουμε με χαρά τα παιδιά των σχολείων του Χαλανδρίου να πάρουν μέρος στη δική τους αθλητική γιορτή. Μια γιορτή που τους δίνει την ευκαιρία να χαρούν τον αθλητισμό, να αναπτύξουν την ιδέα του “ευ αγωνίζεσθαι” και μέσα από την άμιλλα, την ομαδικότητα, την προσπάθεια, τη φιλία και τη συνεργασία να νιώσουν την ομορφιά του αθλητισμού.

»Ευχόμαστε τα “Ευριπίδεια” να συνεχίσουν να αποτελούν σταθερό σημείο συνάντησης των νέων συμπολιτών μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet