Σε φύλαξη της Ρεματιάς καλεί τους πολίτες το Σώμα Εθελοντών Χαλανδρίου
Ποιότητα Ζωής

Σε φύλαξη της Ρεματιάς καλεί τους πολίτες το Σώμα Εθελοντών Χαλανδρίου

Την ενεργοποίηση των πολιτών για την προστασία της Ρεματιάς ζητεί το Σώμα Εθελοντών Χαλανδρίου, μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε στο Θέατρο της Ρεματιάς, ενώ έχει απευθύνει έκκληση για συγκρότηση ομάδων που θα κάνουν περιπολίες στην περιοχή.

Μάλιστα το Συντονιστικό Όργανο του Σώματος καλεί σε δράση καθαρισμού την Κυριακή 31 Μαΐου 2015.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Το Σώμα Εθελοντών του Δήμου Χαλανδρίου εκφράζει βαθιά λύπη και αποτροπιασμό για τον εμπρησμό του ιστορικού θεάτρου της Ρεματιάς. Η προστασία αυτού του πολύτιμου χώρου για την υγεία, την κοινωνία και τον πολιτισμό είναι από τις πρώτες προτεραιότητες των δράσεών του Σώματος Εθελοντών. Ήδη έχει απευθύνει έκκληση για συγκρότηση ομάδων που θα κάνουν περιπολίες για παρακολούθηση και έγκαιρη ειδοποίηση, ενώ σε συνεργασία με την Πυροσβεστική οργανώνει σεμινάριο για εθελοντές δασοφύλακες και πυροσβέστες.

Σήμερα επρόκειτο να ανακοινώσει τη διοργάνωση δράσης καθαρισμού της Ρεματιάς μαζί με τον Δήμο και άλλους συλλογικούς φορείς. Η πυρκαγιά μας πρόλαβε!

Παρακαλούμε για την ενεργοποίηση των πολιτών. Ελάτε όλοι μαζί να προστατεύσουμε τους χώρους που μας δίνουν πράσινο, δροσιά, πνοή και ανάταση στην ψυχή μας.

Ξεκινάμε την Κυριακή 31 Μαΐου, ώρα 11:00 από το προαύλιο του Προφήτη Ηλία.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Σώμα Εθελοντών Χαλανδρίου καλώντας στον αριθμό τηλεφώνου 6945 959909 ή στέλνοντας e-mail στο: [email protected].

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet