Αστείρευτη η έμπνευση των παιδιών του καλλιτεχνικού εργαστηρίου ΠΕΑΠ
Πολιτισμός

Αστείρευτη η έμπνευση των παιδιών του καλλιτεχνικού εργαστηρίου ΠΕΑΠ

Την έκθεση ζωγραφικής των παιδιών του καλλιτεχνικού εργαστηρίου του ΠΕΑΠ εγκαινίασε την Παρασκευή 22 Μαΐου ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης, ο οποίος εντυπωσιάστηκε από τις όμορφες δημιουργίες των μαθητών.

Δημιουργίες μαθητών του καλλιτεχνικού εργαστηρίου του ΠΕΑΠ
Δημιουργίες μαθητών του καλλιτεχνικού εργαστηρίου του ΠΕΑΠ

Η αίθουσα του Δήμου «Μανόλης Αναγνωστάκης» πλημμύρισε από ζωγραφιές, χρώματα και παιδικά χαμόγελα αφού οι μαθητές που συμμετείχαν ανέδειξαν τα ταλέντα τους και τις καλλιτεχνικές δεξιότητές τους.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στον χώρο ο κ. Μαυρίδης έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για όλα τα εκθέματα και παρατήρησε, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, ότι η έμπνευση των παιδιών είναι αστείρευτη. Εξερχόμενος της αίθουσας δήλωσε ότι «όταν η τέχνη συναντά την παιδική φαντασία πραγματικά το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και ταυτόχρονα μοναδικό. Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά αλλά και στους δασκάλους και στους γονείς τους που τους εμψυχώνουν για να δημιουργήσουν τόσο όμορφα πράγματα».

Η έκθεση που παρουσιάζεται στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης», στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης και θα διαρκέσει μέχρι και την Τετάρτη 27 Μαΐου.

Ωράριο λειτουργίας 18:00-22:00.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet