Έργα στο Μαρούσι επέβλεψε ο δήμαρχος
Ποιότητα Ζωής

Έργα στο Μαρούσι επέβλεψε ο δήμαρχος

Αυτοψία των έργων πεζοδρόμησης στην οδό Παναθηναίων αλλά και στα σημεία όπου βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες διάνοιξης οδών, πραγματοποίησε ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, συνοδευόμενος από στελέχη της διοίκησης και υπηρεσιακούς παράγοντες.

Αρχικά ο δήμαρχος βρέθηκε στην οδό Παναθηναίων στο κέντρο της πόλης όπου βρίσκονται, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, στο στάδιο της ολοκλήρωσης τα έργα ανακατασκευής της οδού. Στη διάρκεια της επίσκεψής του συζήτησε με το συνεργείο εκτέλεσης του έργου σχετικά με την υλοποίησή του.

Κατόπιν ο κ. Πατούλης, επισκέφτηκε την οδό Κοραή στο Νέο Μαρούσι όπου βρίσκονται σε εξέλιξη έργα διάνοιξης και διαμόρφωσης της οδού, στο πλαίσιο του έργου «Διάνοιξη – διαμόρφωση οδών» στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου, μεταξύ των οποίων και στις οδούς Ωκεανιδών και Περσέως.

Η αυτοψία ολοκληρώθηκε με την εξέταση του αποπερατωμένου πεζοδρομίου στο 5ο Γυμνάσιο Αναβρύτων –μεταξύ των οδών Κανάρη και Ευκαλύπτων- για την ασφαλή διέλευση των μαθητών.

Με την ευκαιρία της αυτοψίας, ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, δήλωσε ότι «Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας για αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του προαστίου μας με έργα πεζοδρόμησης, διανοίξεις και διαμορφώσεις οδών σε όλη την περιφέρεια του Δήμου, ικανοποιώντας ένα αίτημα δεκαετιών των κατοίκων της πόλης που η διοίκησή μας κατέστησε εφικτό προβαίνοντας σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες».

Κατά την επίβλεψη, παρών ήταν και ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Δημήτρης Καρλαύτης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet