Προγραμματισμένες διακοπές ηλεκτροδότησης θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 29 Οκτωβρίου σε περιοχές πέντε Δήμων του Βόρειου Τομέα Αθηνών, σύμφωνα με την ενημέρωση του ΔΕΔΔΗΕ.
Οι διακοπές αφορούν εργασίες κατασκευών στο δίκτυο ηλεκτροδότησης και θα επηρεάσουν συγκεκριμένες οδούς στην Πεύκη, στο Μαρούσι, στο Ηράκλειο Αττικής, στην Κηφισιά και στο Χαλάνδρι.
Αναλυτικά, οι προγραμματισμένες διακοπές έχουν ως εξής:
Πεύκη (08:00–16:00)
Στις οδούς Αντωνίου Φιξ και στη λεωφόρο Ειρήνης, από Γεωργίου Παπανδρέου έως Κοραή.
Μαρούσι (08:00–16:00)
Στις οδούς Στρατηγού Λέκκα, Πατριάρχου Φωτίου και Υψηλάντου.
Ηράκλειο Αττικής (08:00–16:00)
Στην οδό Ιφιγενείας, από Κανάρη έως Σεληνούντος.
Κηφισιά (10:00–12:00)
Στις οδούς Φραγκοπούλου, Κονίτσης, Κρέσνας, Όθωνος, Κρίνων, Κιλκίς, Κοκκινάκη, Αγρινίου, Μπιζανίου, Τριανταφυλλιάς, Φυλλωσίας, Γιασεμιών και Σουλίου.
Χαλάνδρι (10:00–12:00)
Στις οδούς Αγίας Βαρβάρας και Αγαμέμνονος.
Ο ΔΕΔΔΗΕ επισημαίνει ότι καταβάλλεται προσπάθεια για τη συντομότερη δυνατή επανηλεκτροδότηση, ενώ οι πολίτες θα πρέπει να θεωρούν ότι οι αγωγοί βρίσκονται υπό τάση καθ’ όλη την προγραμματισμένη διάρκεια της διακοπής.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται για τυχόν αλλαγές από την επίσημη πλατφόρμα προγραμματισμένων διακοπών του ΔΕΔΔΗΕ.

