ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ και για το ΝΑΤΟ
Κοινωνία

ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ και για το ΝΑΤΟ

Την αντίδρασή της στην κατάθεση στεφάνου εκ μέρους εκπροσώπων του ΝΑΤΟ στην επέτειο της 25ης Μαρτίου εκφράζει η δημοτική παρέμβαση ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ στην Αγία Παρασκευή,  καλώντας παράλληλα τους δημότες να μετατρέψουν σε διαδήλωση την παρέλαση. Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

Στην πόλη μας, στην Αγία Παρασκευή, έχουμε ένα θλιβερό «προνόμιο»: Σε κάθε επέτειο μνήμης των επαναστάσεων και των αντιφασιστικών αγώνων του λαού μας να καταθέτει στεφάνι το ΝΑΤΟ!!! Η αιματοβαμμένη αυτή συμμαχία, που ευθύνεται για τόσα εγκλήματα σε όλον τον κόσμο και στην περιοχή μας. Που σε συνεργασία με την άλλη ιμπεριαλιστική συμμαχία της Ε.Ε. επέβαλαν φιλοναζιστική κυβέρνηση στην Ουκρανία και ετοιμάζονται να τη ματοκυλίσουν. Η παρουσία τους, με την ανοχή και συνενοχή όλων των δημοτικών αρχών, προσβάλλει βάναυσα το φιλειρηνικό και αντιιμπεριαλιστικό αίσθημα του λαού μας, και είναι ένας επιπλέον λόγος να μετατρέψουμε σε διαδήλωση την παρέλαση της 25ης Μαρτίου.

Καλούμε:

  • Τη Δημοτική Αρχή και τον δήμαρχο κ. Ζορμπά να απαγορεύσει την παρουσία εκπροσώπων του ΝΑΤΟ στην εκδήλωση μνήμης της Επανάστασης του 1821.
  • Τις άλλες δημοτικές κινήσεις και όλες τις συλλογικότητες της πόλης να απαιτήσουν την απαγόρευση της παρουσίας του ΝΑΤΟ.
  • Τους πολίτες της Αγ. Παρασκευής να διαδηλώσουν την 25η Μαρτίου ενάντια στην καταστροφή της ζωής μας, αλλά και στην παρουσία του ΝΑΤΟ στην πόλη μας.

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet