Για ποιον «κτυπάτε την καμπάνα» για τις κεραίες κινητής κ. δήμαρχε;
Πρόσωπα

Για ποιον «κτυπάτε την καμπάνα» για τις κεραίες κινητής κ. δήμαρχε;

Η συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο Αμαρουσίου (Τρίτη 9 Ιουνίου 2015) αφορούσε στην εκμίσθωση ή μη του Γ΄ υπόγειου χώρου στάθμευσης επί των οδών Χατζηαντωνίου 9-11 & Δημ. Ράλλη, στο κέντρο του Αμαρουσίου, όπου στεγάζεται η υπεραγορά ΑΒ Βασιλόπουλος. Είχαν ήδη διατυπωθεί διάφορες ενστάσεις από την πλευρά εκπροσώπων της μειοψηφίας, οι οποίοι κατηγόρησαν τη διοίκηση ότι «αθέτησε» τη δέσμευσή της να διατεθούν οι χώροι στάθμευσης του εν λόγω υπόγειου χώρου σε δημότες που διαμένουν στη συγκεκριμένη περιοχή.

Τον λόγο έλαβε ο δήμαρχος, ο οποίος αφού πρόβαλε τα δικά του επιχειρήματα, έκανε το εξής σχόλιο: «Ο λαϊκισμός ανήκει στο παρελθόν και οι απόψεις κάποιων εδώ μέσα δοκιμάζουν τα όρια της αντοχής μας».

Κι αν το σχόλιο σταματούσε εδώ, δεν θα υπήρχε κανένας λόγος να κεντρίσει το δημοσιογραφικό ενδιαφέρον. Ωστόσο, ο κ. Γ. Πατούλης συνέχισε και κάνοντας αναφορά στην ημερίδα για τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας, που είχε προηγηθεί την αμέσως προηγούμενη μέρα στο δημαρχείο, πρόσθεσε: «Κάποιοι από αυτούς που κουνούσαν το δάκτυλο σχετικά με τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας, αποκαλύφθηκε ότι φιλοξενούν τέτοιες κεραίες στις ιδιοκτησίες τους».

Και για να «βάλει και το κερασάκι στην τούρτα» ο δήμαρχος κατέληξε ότι κάποιοι από αυτούς έχουν άμεση σχέση με δημοτικό σύμβουλο που βρίσκεται στην αίθουσα.

Ο κ. Γ. Πατούλης δεν απεκάλυψε, ωστόσο, το όνομα του δημοτικού συμβούλου στον οποίο αναφερόταν, αν και θα έπρεπε, για να αποσαφηνιστεί το θέμα και να μη μένουν σκιές. Και οι τελευταίες έμειναν, αφού το εν λόγω σχόλιο του δημάρχου ακολούθησε αμέσως μετά την αναφορά του σε συγκεκριμένη δημοτική σύμβουλο της μειοψηφίας…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet